divendres, 18 de març del 2011

Cromito

Fa temps que pateixo de les cervicals. Quins nassos, no?
Sento que sóc molt jove per tenir aquesta mena de problemes però crec que és així. Carrego massa el bolso (però es que m'és impossible carregar-lo menys - llibres, carmanyola, perfum, desodorant, monedero...), dormo amb una merda caqueta de coixí i em passo el dia sentada davant d'un ordinador.
Fa dos anys ja vaig tenir una flipada bastant maca i despertant vaig veure que tot girava sobre mi. Aquest any, després d'un començament d'any per passar pàgina i borrar de la meva memòria vaig acabar amb 3 díes de collarín. Vaja, que a la meva edat, estic feta un cromito.

Xerrant, informant-me i provant un massatge a les cervicals de tan sols 5 min em van dir que tenia la zona com una pedra i que m'aniria bé algun cop al mes donar-me un regalet. Bé, com sempre, és un negoci més i no tinc jo el sou com per anar de marquesa per la vida perquè això dels massatges és car però realment és molt gratificant i un caprici no està de més. Així que, després de rumiar-ho durant uns quants díes, no vaig dir ni piu i vaig reservar hora per a dues persones.


Llum tènue, música relaxant i dos llits amb mantes calentes. El massatge de 30 min va ser una passada, tot i haver demanat un massatge de cervicals i esquena van començar pels peu i cames per finalment treballar l'esquena, cervicals i cap. El que menys em va agradar potser va ser quan em van tocar les cervicals, la treballaven fins que feia crec i em feia una mica d'angunia (no soporto quan la gent es peten els ossos dels dits). La resta va ser per quedar-s'hi una eternitat. Una experiència realment per tornar a provar o regalar. Al acabar, a més, com a gentilesa de la casa, sense presses ens van oferir un té verd amb gingebre. Tot plegat pel mòdic preu de 39€/persona que amb el descompte em va sortir per 23,40€/persona, gens malament, no?
Una servidora hi tornarà segur!

Adreça: Pietarinkatu 11, Helsinki


7 comentaris:

Anna ha dit...

Clar que si! De tant en tant no fa cap mal a ningú, ni a la butxaca! Jo també hi hauria d'anar un dia d'aquests...aix...

Enkeli ha dit...

Doncs Anna, dona't el regalàs a tu i a les teves cervicals, val molt la pena! :o)

Deman ha dit...

Enkeli, veiem el tema dels massatges com un "caprichito" però hauríem de veure-ho com una cosa saludable. És com anar al dentista... sobre tot, si tens l'esquena així!!!!!

Unknown ha dit...

La culpa és del perfum, que ha de fer al bolso? A HEL no teniu res tipus citydeal, groupon, letsbonus?? Pàgines d'aquestes de compra col·lectiva que fan bones ofertes!

Jose Manuel ha dit...

Enkeli espero que esas cervicales vayan mejor....yo estuve hace una par de semanas durante unos días fastidiado.
Me ha gustado el "lujo" que te has dado para tu salud y para tí. Por lo que el dinero creo que ha estado bien invertido sin duda. Pero....camas separadas? Si parecen camas de hotel, preciosa foto!

A mejorarse, que la primavera ha llegado y es maravillosa!

Anònim ha dit...

No veig que sigui molt car. M' encanten els massatges, i ben merescut el tenies
COm a anècdota, fa molts anys tenia molt mal a les cervicals, segons el metge jo tenia el coll molt llarg !!??
Petons
Emma

... ha dit...

Naproxè i a correr collons! Quanta mandanga que té el jovent d'avui.