diumenge, 14 de febrer del 2010

Sant què?


No sóc gaire de Sant Valentins jo, sempre i quan hi hagi un Sant Jordi per davant jeje...
Com ja vaig comentar al 2008, aquí a Finlàndia es celebra més que el dia dels enamorats el dia de l'amistat i tothom es felicita. El cas és el de sempre, no hauria d'haver-hi ni un dia de l'amistat ni un dia dels enamorats sinó 365 díes a l'any però jo em pregunto, realment és així de maco? Realment donem i rebem? donem més que altres? rebem més que els demés? Si d'alguna cosa em donc conta es que me'n penedeixo de no ser més detallista últimament, sobretot quan un comença a inconscientment pensar que tot el que té ho tindrà per sempre i deixa per un moment de valorar-ho. Fa temps vaig llegir alguna cosa així com: "El amor es una flor que se riega todos los días, si no se riega se seca, si se riega mucho se ahoga..." una veritat com una casa, i no només amb la parella, sinó amb les amistats, la família passa exactament el mateix... i es que penso, que de vegades, de quan en quan, ja va bé tenir un dia així, per fer-t'ho recordar a banda del materialisme que aquest dia pugui provocar, sempre hi ha detalls que toquen la fibreta sense que l'emissor s'hi hagi trencat massa el cap, o rascar-se gaire la butxaca, senzillament demostrant que ha estat pensat en tu.

Aquesta tarda quan sortíem a patinar una mica i a jugar a hoquei em vaig trobar al costat de la porta d'entrada això. I pensareu, el teu xicot, un pretendent... doncs no! una amiga! la que va aconseguir deixar-me de pedra amb la seva idea i la que ha demostrat que tot i no veure'ns gaire ha pensat en mi... :) Spasiva!

3 comentaris:

Beth ha dit...

Bonic, sempre agrada quan es recordan d´un.
A mi em fa molta ilusió quan faig regals, veure la cara de la persona....
M´agrada San Valentí i tb Sant Jordi, soc així de "ñoña"

Deman ha dit...

Nosaltres som més de Sant Jordi. Per això Sant Valentí no sempre suposa tenir o fer un regal. ´
El més còmic és que mai coincidim en fer-nos un regal a la vegada. Uns anys me'l fa ell, i uns altres li faig jo, però mai el mateix! jejeje
(Aquest any he rebut jo!)

Anna ha dit...

Mai hem celebrat Sant Valentí, nosaltres som de Sant Jordi ;)