dilluns, 30 de març del 2009

Cake Triumph




Ara sí que sí! (I no el desastre de...)
Segueixen havent coses que no m'han sortit bé, com per exemple la gelatina, que de quan en quan te'n trobes trossos, sobre tot a la melmelada de navius. No sé si seran pels Danoninos d'aquí, que a part de tenir un tamany diferent potser tenen més sucre?¿ El pastís estava extremadament dolç (i mira que soc de mena llaminera) així que em penso que per la pròxima vegada no li posaré els 100gr de sucre, aviam com queda.

*Per sobre li vaig posar unes gominoles molt típiques d'aquí. I per la base, per comptes de galeta Maria que aquí es diuen Marie (són falses Maria!! grgr no estan torradetes ni saben igual) vaig posar-ne Digestive.

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ara t'ha quedat molt bé! Si et va quedar masssa dolç, significa que els danoninos deuen ser una mica diferents, perquè la resta d'ingredeitns no porten sucre...
I els trossets de gelatina per què t'han quedat? Que estrany... com vas dissoldre la gelatina de la melmelada?
Les gominoles són molt xules, i les digestive també és una bona elecció :)

Enkeli ha dit...

Doncs la veritat, lo de la gelatina ni idea, és un poltergeist! haha la vaig posar al microones directament i tot per a que es desfés prou bé. Els petit-suisse com les Marie, són falsos i no queden igual! jeje
Però al menys ja puc dir que m'ha sortit! : )

Miss Soler ha dit...

Es el pastel que mas me gusta en el mundo!! MMMMMM

Enkeli ha dit...

jeje es rollo cheesecake, de hecho el petit-suisse es un tipo de queso cremoso. Muy chulo tu blog, Miss Soler, me he pasado un ratillo por él.

Addaia ha dit...

mmm. quina bona pinta?
ens has de passar la recepta. jo de moment he començat fent galetes