tag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post5993027750740307367..comments2023-08-21T12:06:49.344+03:00Comments on Vés on el cor et porti: Cake TriumphEnkelihttp://www.blogger.com/profile/07925715432972353977noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post-87668481163738403152009-08-11T20:59:45.383+03:002009-08-11T20:59:45.383+03:00mmm. quina bona pinta?
ens has de passar la recept...mmm. quina bona pinta?<br />ens has de passar la recepta. jo de moment he començat fent galetesAddaiahttps://www.blogger.com/profile/16380604664332445702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post-77170625069224360942009-03-30T19:10:00.000+03:002009-03-30T19:10:00.000+03:00jeje es rollo cheesecake, de hecho el petit-suisse...jeje es rollo cheesecake, de hecho el petit-suisse es un tipo de queso cremoso. Muy chulo tu blog, Miss Soler, me he pasado un ratillo por él.Enkelihttps://www.blogger.com/profile/07925715432972353977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post-53224753769392567132009-03-30T16:17:00.000+03:002009-03-30T16:17:00.000+03:00Es el pastel que mas me gusta en el mundo!! MMMMMM...Es el pastel que mas me gusta en el mundo!! MMMMMMMiss Solerhttps://www.blogger.com/profile/04753728776817678149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post-25057247603420266612009-03-30T13:21:00.000+03:002009-03-30T13:21:00.000+03:00Doncs la veritat, lo de la gelatina ni idea, és un...Doncs la veritat, lo de la gelatina ni idea, és un poltergeist! haha la vaig posar al microones directament i tot per a que es desfés prou bé. Els petit-suisse com les Marie, són falsos i no queden igual! jeje<BR/>Però al menys ja puc dir que m'ha sortit! : )Enkelihttps://www.blogger.com/profile/07925715432972353977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6316638161216379977.post-79994482723884218582009-03-30T13:00:00.000+03:002009-03-30T13:00:00.000+03:00Ara t'ha quedat molt bé! Si et va quedar masssa do...Ara t'ha quedat molt bé! Si et va quedar masssa dolç, significa que els danoninos deuen ser una mica diferents, perquè la resta d'ingredeitns no porten sucre... <BR/>I els trossets de gelatina per què t'han quedat? Que estrany... com vas dissoldre la gelatina de la melmelada?<BR/>Les gominoles són molt xules, i les digestive també és una bona elecció :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com