dissabte, 14 de febrer del 2009

Magdalenes ahir, galetes avui

Finalment hauré de comprar-me una llibreteta on apuntar totes les receptes que em surten bé i agraden. Ahir vaig passar-me tot el dia a casa, he tornat a tenir dolors a l'esquena, voltaren va, voltaren viene i a sobre he passat la nit amb conjuntivitis. Vamos, tot un quadre. Sembla a ser que si m'he de posar malalta ha de ser tot a la vegada, sinó no s'hi val.

Com ja sabeu, els scones no em van sortir bé (i es que ara ja sé el que va passar, vaig fallar en la farina! això requereix un post al BIF com deu mana, que aviat publicaré), després vaig fer la intentona de seguir aquesta recepta tan suculenta, i per comptes d'una crema em va sortir una cosa mooolt rara, em vaig passar amb el temps de cocció i van sortir ous ferrats liquids?¿?¿ un desastre, ho sé!

I jo que m'havia quedat una mica frustrada, erre que erre vaig pensar en fer alguna cosa més senzilleta. Vaig fer madalenes de poma i canyella. Digueu-me repetitva amb això dels gustos, però es que a casa ja no sé que fer amb tanta poma!

I ja puc estar ben orgullosa que a casa ha sigut tot un èxit, la meva companya franceseta que no és de menjar gaire i menys dolços no es va poder resistir a tastar-ne una i a hores d'ara ja no en queden! Yupi! :D



I aquest matí, en vista de que ja quedaven poques madalenes... què coi! m'he posat a fer galetes de xocolata copiant aquesta recepta. Bé, jo no tenia avellanes i n'he posat ametlles. Què voleu que us digui, no m'han quedat com a la Gemma però ben bones que estan i per ser la primera vegada que faig galetes...

Apa, feliç dia dels enamorats i dia de l'amistat! (aquí a Finlàndia, com ja us comentava l'any passat, es celebra més aviat el dia de l'amistat, així ningú queda desamparat)

PD. Saretes, no saps nena, com et trobo a faltar! :_(

2 comentaris:

Unknown ha dit...

angels, iras a correr, no? xq todo esto engreixa xD

Unknown ha dit...

Ai, aquesta post-data m'ha tocat la fibra (ric ric). Jo també m'enrecordo d'aquell dijous al sortir de la uni, més contentes que un nen amb sabates noves amb la nostra xocolatina :)

Tu com ma mare, que no neu mai al metge pero quan hi aneu és per quedar-vos-hi!! De què són els mals d'esquena?

Hyvää Ystävänpäivää!!!(No em sona tenir la foto que vas posar!)