El passat Dimarts per la tarda em va donar per provar això de fer scones. Recordo que treballant en una cafeteria a Escòcia, es veníen com xurros i cada setmana veníem a part dels de sempre, un en especial, el scone de la setmana. Els vaig provar tots però hi havia un que em tenia boja, el de poma amb canyella i així vaig acabar (posant 5 kg a banda i banda a la meva cintureta).
Així que m'hi vaig posar... però no em van quedar iguals... i ni rastre del gust de poma... snif!
M'hauré equivocat en:
- temperatura del forn?
- tipus de llevat?
- quantitat de farina?
Tot i així, he de dir que l'estrella i la que va salvar les postres va ser la melmelada que vaig comprar. A l'etiqueta s'hi llegia "vanhan ajan" (feta com abans) i entre això i que la fan amb gerds i navius (em pirren una barbaritat) tenia l'èxit assegurat!
I es que és curiosa aquesta melmelada és força líquida i no porta gaire sucre : )
I es que és curiosa aquesta melmelada és força líquida i no porta gaire sucre : )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada