divendres, 5 de novembre del 2010

Tre metri sopra il cielo

Feia temps que no llegia amb tantes ganes. La putada es que s'ha acabat :(
El vaig acabar ahir per la nit, cardíaca perduda, pitjor que veure una serie d'aquelles de 2565 capítols dels quals 2565 acaben d'aquella manera que et deixa amb mono de més. Al menys tinc la sort de que com tenia el presentiment de que m'anava a agradar vaig comprar-me alhora la segona part. Realment, el llibre acaba de tal manera que sí o sí necessita una segona part. Però... i si la segona part no val TANT la pena?? I si acaba malament?? Crec que no ho soportaria.

Ara em debateixo entre si passar la tarda de Divendres veient la peli en v.o i saltar-me la classe de ball o si esperar-me a llegir la segona part. Em passo tota la setmana pensant en el Divendres per desfogar-me una mica i ara estic sense saber si quedar-me o fer el que en teoria tantes ganes tenia. Sóc un cas! jeje

Ara que, havent vist el trailer, molt pot ser que no ho resisteixi...

4 comentaris:

Beth ha dit...

Ya nos contarás que hiciste finalmente...
Yo me hubiera quedado en casa viendo la peli :P. Un día es un día!!!!

Anònim ha dit...

Hola! Et segueixo pero no havia escrit mai.
Jo també em vaig llegir amb moltes ganes el llibre, si mal no recordo el vaig finiquitar amb dos dies.
No vull dir molt per no desvetllar-te com acaba el segon llibre però a mi no em va agradar ja que la història cambia molt...però les persones són així, mai les acavem de conéixer.

Anna ha dit...

Genial eh? :) La pel·licula de la segona part també està bé però com la primera part res!

Enkeli ha dit...

Beth, finalmente como viste, hice las dos cosas. Demasiada tentación para todo xD

Anònim! benvingut/da i gràcies per comentar!! sempre fa il.lusió :D Ara que ja he acabat tots dos... puc confirmar que sí, que com el primer ningún, diuen que hi haurà 3a part pero sempre diuen allò de "terceras partes nunca fueron buenas" no?

Heu vist les dues pelis?? quina decepció més gran!! la segona no em va agradar gaire i canvíen TANT les coses de com anàven al llibre que fa fins i tot RABIA :( En fi... no tot pot ser perfecte, oi?