Des que vaig comencar a viure a Finlàndia (d'això ja fa 3 hiverns - uff com passa el temps...!) que espero amb candeletes que arribi Febrer i no per celebrar el Carnaval (aquí són molt avorrits) sinó per poder menjar les runebergin torttu . A la família del Markus (inclós ell) no els hi agrada a ningú, i jo, des que el vaig tastar sempre havia volgut fer la recepta, i entre unes coses i altres encara no ho havia intentat. Com que vaig veure la recepta a la revista del supermercat... d'aquest any no podia passar i n'he fet el pastís.
A més de portar farina d'atmetlla i essència d'atmetlla amarga
porta melmelada de gerds, pel meu gust, ja em tenen més que guanyada
Ja he tret el pastís del forn, tot sigui perquè la Melody Gardot ha estat ambientant la meva cuina... Quan torni de la classe de finès ho decoraré i us ensenyaré com ha quedat, en realitat el dia de les runebergin torttu és demà i en teòria és quan s'ha de menjar... no sé jo si aguantaré pas tant...
6 comentaris:
Així en cru ja fa bona pinta, m'imagino que cuit serà sensacional. Ja tinc ganes de veure el resultat :)
posaràs la recepta, oi? ;)
Quina pinta té!!
volem vore el resultat final!!!!!!!!
Tens el meu correu, veritat?
Em passas la recepta?, el divendres de la setmana vinent es el meu cumpleanys y m´agradaria fer alguna cosa diferent.
Quina pinta!!! i jo a dieta!!! bufffff
Apa, ja teniu la recepta!
Gemma, ja em diràs en què he fallat...
Inés, boníssim!
Beth, intenta fer-la, és super fàcil de fer i està deliciós, m'encantara veure com la fas!
Petons!
M'agrada Melody Gardot! Tenem el CD..
Runebergin kakku no conesc! Sols "torttu":-) Bon cap de setmana!
Merike, el Runebergin kakku el vaig treure d'aquí:
http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/mita_tanaan_syotaisiin/mtsresepti?http://www.pirkka.fi/mtvresepti/?id=1441&rname=runebergin_kakku
el video és genial, també trobaràs la recepta a la revista. Després de fer-lo he de dir que m'agrada més en pastís que en individual :)
Publica un comentari a l'entrada