dijous, 30 de juliol del 2009

Our troncomobile

Us presento el nostre cotxet . Sí, efectivament aquest, mateix color, mateix model.
Vem anar a Rovaniemi en tren per recollir la resta de les nostres pertinencies sense saber que acabaríem tornant en cotxe amb gairebé tots els paquets. Després de tot, tornar en cotxe va ser un regal del cel. Sense ell la tornada hagués sigut més llarga i més cara, no sé com ho haguéssim fet per baixar-ho tot i portar-ho fins a casa. I tot gràcies a la tatti Eeva que sense ser família directe ens ha donat més que cap altre de la finnish family. No va voler de cap de les maneres que li paguessim res per ell, i tot i que el cotxet en sí té l'edat del menda (jajaja fort, eh) mai ha tingut una averia i només té 70.000km fets. Quan vaig veure que només tenia 4 marxes vaig pensar que la tornada es faria eterna però afortunadament no va ser així.
No me'n podia anar sense agraïrli d'alguna manera així que i li vaig regalar aquesta preciosa orquidea de color lila.



Quina edat diríeu que té la täti Eeva? jo li hagués posat 20 anys menys, sense "peloteos". Doncs té 85 anys, i fins ara encara conduïa, el que passa es que havia de passar un examen i ja no en tenia ganes. D'ella aprendria finès en un pispas, és un nervi, activa i enèrgica com ella sola, super alegre, xerraire... Es va quedar viuda de ben jove, sense fills a qui cuidar i aquí la tenim, tot un exemple a seguir. Sempre que hem anat a casa seva tenia alguna cosa bona preparada -per berenar i per sopar- tot, es clar, fet per ella. Pastes de té, mandonguilles amb patates i kaalikääryleet (rollos de col farcits de carn) no sé com ho fa, que a mi no m'han sortit igual per variar! jajaja Ai aquestes iaies...

Mireu, quina temperatura tenim avui!! Marxem a tirar-nos en un parc i a prendre el sol!!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

ns, l'edat del menda i només 70000km, si el meu cotxe en té més del doble!!!

Hellsinking ha dit...

Hola!
Muchísimas gracias por los comentarios y enlazarme :)
Te voy a seguir leyendo yo también que me gusta tu blog y además me vendrá bien para mantener mi nivel: yo parlo una miqueta de Catalá (pero lo entiendo todo cuando leo, ventajas de ver el ClubSuper3 cuando era nano!).
Saludos!