dimecres, 10 de juny del 2009

In need of concentration

Porto 3 exàmens i em queden 3 més. No puc més, estic baldada. Cansada de no dormir bé, m'han sortit 3 grans i una pansa, arrgg estic feta un cromo! Avui no he sortit gaire contenta de l'examen d'alemany i ja veurem demà, un peñazo, dret administratiu, i français m'ho miraré per sobre. Pufff! Desitjant que s'acabi ja aquest suplici!! Graduació i sant tornem-hi a Hels. Em pregunto si em quedarà temps per passar un dia en alguna caleta solitaria de la Costa Brava... ais...


Tenint a la pitufina a sobre com voleu que em concentri?!
No sé com no li agafa claustrofobia o el sarampió amb la calor que fot i ella allà ficada!

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ànims, que ja ha passat el pitjor! Tres exàmens passen volant i segur que et quedarà temps per fer una escapadeta a la platja :)

La llúdriga ha dit...

Anims!
Tot passa, i el frances es mes facil que l'alemany pels catalans :)

Jo durant una epoca d'estres de l'any passat vaig agafar la motxilla i vaig marxar a les caletes de Culera, solet i sense avisar a ningu. 3 Dies per perdre'm.
Fes-ho quan acabis :)

Anna ha dit...

Vaaa anims que això ja està fet!!! El meu suplici durarà fins el dia 25, no per exàmens, sino pel coi de notes :( Com poden trigar tant?!

Unknown ha dit...

Suposo que l'escapada a la Costa Brava serà en bona companyia, oi? Ja saps que jo m'hi apunto, però no vull trencar cap rotllo matrimonial ;)

Enkeli ha dit...

Gràcies!! Ais, ara nervis fins saber les notes la propera setmana! arrg!