dimecres, 6 de maig del 2009

The last one



Queda poquet per marxar i no gaire temps per fer-ho tot, així que ahir vaig decidir fer l'últim pastís : ( pels de la resi. A casa ja m'esperen amb candeletes per fe'ls-hi tot el que he anat fent últimament per aquí.

Abans de començar, els hi vaig preguntar als de la resi que quin pastís volíen i em van dir que el de petit-suisse els hi havia agradat molt però com a mi m'agrada anar provant coses noves vaig decidir canviar un pèl la recepta. Aquesta no és de cap petit-suisse ni altra tipus de formatge sinó de iogurt. Iogurt de poma i pera amb cobertura de suc de pera. Decoració amb llaminadures Truly (ens pirren molt a tots). Resultat: un éxit! : )

6 comentaris:

Anna ha dit...

Ostres nena!! Estas feta tota una gourmet eh ;) Quina bona pinta que tenen tots!!!

Sobre l'alergia doncs fa un parell o tres d'anys, però com aquest de fatal cap :( A veure si passa una mica perquè uff...

Veig que tornes..com que sempre la cago començaré amb: Helsinki o Barcelona? xD Si és la segona ja saps que tenim un cafetó pendent ;)

Gemma ha dit...

Mmmmm...... amb el gustet de iogurt d epoma i la cobertura de pera deu quedar boníssim! A més, és d'aquells tipus de pastissos que m'agraden a mi, refrescants i lleugers :)
Quan tornes? Aquí comença a fe rmolta calor, ja et pots anar preparant pel canvi de temperatures ;)

Enkeli ha dit...

Anna,
que va que va, seguint una mica els passos de la Gran Chef, la Gemma de La Cuina de Casa.
Torno a Barcelona per fer exàmens, aviam si m'organitzo bé i quedem! : ) Cuida't l'alérgia!!

Gemma,
Va quedar fresquet, la veritat es que després de l'últim sopar nepalí, on t'atiborren a plats pesats de digerir el que va bé és unes postres suaus com aquestes.
La setmana que ve baixo i lo de les temperatures... puuff encara estic pensant com vestir-me perquè aquí encara ens fa fresqueta 8-12ºC més o menys.
Em faria gràcia això d'anar a un taller de cuina però primer m'he d'organitzar bé el tema dels exàmens i no tinc gaire temps així que ho veig difícil : (

Gemma ha dit...

Què tal un taller amb el David Lienas el divendres 5 de juny a les 6 de la tarda? Et dono moooolt temps perquè t'organitzis, je je je...

Enkeli ha dit...

Gemma, jeje, ràpida com un llamp! et dic algo en quan sàpiga exactament dates dels exàmens. Es que els començo el dia 5 de Juny... : (

Anna ha dit...

Això això, organitzat bé ^^