Queda poquet per marxar i no gaire temps per fer-ho tot, així que ahir vaig decidir fer l'últim pastís : ( pels de la resi. A casa ja m'esperen amb candeletes per fe'ls-hi tot el que he anat fent últimament per aquí.
Abans de començar, els hi vaig preguntar als de la resi que quin pastís volíen i em van dir que el de petit-suisse els hi havia agradat molt però com a mi m'agrada anar provant coses noves vaig decidir canviar un pèl la recepta. Aquesta no és de cap petit-suisse ni altra tipus de formatge sinó de iogurt. Iogurt de poma i pera amb cobertura de suc de pera. Decoració amb llaminadures Truly (ens pirren molt a tots). Resultat: un éxit! : )
Abans de començar, els hi vaig preguntar als de la resi que quin pastís volíen i em van dir que el de petit-suisse els hi havia agradat molt però com a mi m'agrada anar provant coses noves vaig decidir canviar un pèl la recepta. Aquesta no és de cap petit-suisse ni altra tipus de formatge sinó de iogurt. Iogurt de poma i pera amb cobertura de suc de pera. Decoració amb llaminadures Truly (ens pirren molt a tots). Resultat: un éxit! : )
6 comentaris:
Ostres nena!! Estas feta tota una gourmet eh ;) Quina bona pinta que tenen tots!!!
Sobre l'alergia doncs fa un parell o tres d'anys, però com aquest de fatal cap :( A veure si passa una mica perquè uff...
Veig que tornes..com que sempre la cago començaré amb: Helsinki o Barcelona? xD Si és la segona ja saps que tenim un cafetó pendent ;)
Mmmmm...... amb el gustet de iogurt d epoma i la cobertura de pera deu quedar boníssim! A més, és d'aquells tipus de pastissos que m'agraden a mi, refrescants i lleugers :)
Quan tornes? Aquí comença a fe rmolta calor, ja et pots anar preparant pel canvi de temperatures ;)
Anna,
que va que va, seguint una mica els passos de la Gran Chef, la Gemma de La Cuina de Casa.
Torno a Barcelona per fer exàmens, aviam si m'organitzo bé i quedem! : ) Cuida't l'alérgia!!
Gemma,
Va quedar fresquet, la veritat es que després de l'últim sopar nepalí, on t'atiborren a plats pesats de digerir el que va bé és unes postres suaus com aquestes.
La setmana que ve baixo i lo de les temperatures... puuff encara estic pensant com vestir-me perquè aquí encara ens fa fresqueta 8-12ºC més o menys.
Em faria gràcia això d'anar a un taller de cuina però primer m'he d'organitzar bé el tema dels exàmens i no tinc gaire temps així que ho veig difícil : (
Què tal un taller amb el David Lienas el divendres 5 de juny a les 6 de la tarda? Et dono moooolt temps perquè t'organitzis, je je je...
Gemma, jeje, ràpida com un llamp! et dic algo en quan sàpiga exactament dates dels exàmens. Es que els començo el dia 5 de Juny... : (
Això això, organitzat bé ^^
Publica un comentari a l'entrada