dijous, 2 d’abril del 2009

Va de festes

El fet de que la temporada s'acabi no vol dir que sigui sinònim d'avorriment, més aviat el contrari. Més temps. I més temps significa més festestes : )


Aquesta va ser la festa internacional nepalí de la residència. Visca el Nepal!! Ens van cuinar a l'olla un arroset amb llentíes en el seu suquet i un pollastre amb chili a la cassola... que estava per llepar-se els dits. La Paula (Finlàndia) ens va portar de postres una Mustikkapiirakka (tarta de navius) que també... per morir-se de gust.


Taula ben servida de peix i marisc. Canapés de caviar blanc, calamar deshidratat, crêppes amb ous de salmó, pop deshidratat... etc. Ballant la Kalinka en Floflo (França), Tafol (Castelló), Baptiste (França) i jo. Giulia (Italia) i jo.

I el Dissabte varem celebrar l'aniversari del Lukaz (Polònia) i Katja (Rússia) també va ser sopar de cultura gastronòmica. Tot el que veieu a la taula era íntegrament fet amb peix o marisc, a mi el peix m'encanta però si no és fresc... (com aquesta truita assalmonada que el Markus i jo vem comprar...) el peix desprén aquella flaire tan particular tirant a podrit que treu les ganes a qualsevol de menjar. I és el que va passar. Van posar a taula una mena de rap, CRU i allò fotia una pudor... jo no volia però... les cares ho deien tot.

Finalment, amb l'estómac buit, només ens quedava una cosa a la que aferrar-s'hi, el nostre amic el vodka rús (40º, allò ho cremava tot) com us podeu imaginar va fer el seu efecte i ràpidament varem acabar tots ballant la Kalinka, quin riure!! kaaaaaa-lin ka-ka-lin ka-ka-lin ka-ka-lin-kaaaaa-lin ka-ka-lin...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Què passa a Finlandia que durant la setmana santa tots acabem, tard o d'hora, ballant el Kalnka?!