divendres, 10 d’abril del 2009

Quin èxit



Ahir varem tenir un segon sopar nepalí-ibèric, ja que el primer va ser tot un èxit i tots volíem repetir. Aquesta vegada, amb l'excusa de l'arribada dels pares de l'Antonio de Castelló, em vaig proposar de fer un pastísset de ca la Gemma. Només us puc dir que tan sols en vaig poder treure una foto doncs de seguida varem anar repartint entre els 15 que erem i no va haver-hi temps per més, bé, entre bocí i bocí les felicitacions i l'èxit.



A les imatges veureu: l'allioli (en primer plà) que ens va fer el pare de l'Antonio sense morter ni mà de morter (plat fondo i forquilla), els ibèrics, les olles amb el menjar nepalí que constava de l'olla express especial per l'arròs, caldo de llentíes i pollastre al currí amb verduretes. I al 'última foto només hi som 13 dels qui erem.

PS. Com podreu notar, a mi els pastíssos em surten bastant diferents de quan els veig a la recepta per primera vegada (jo i les mates) només li vaig posar 400 gr de formatge fresc perquè 500 gr em semblava exessiu. El resultat va ser bó però del baileys només notaves l'alcohol i a canvi, el que es notava més era el regustet de llimona.

2 comentaris:

Xantal ha dit...

Ualaaaa!! quin pastis, quina presentació, felicitats!!!Quina salivera!!!

Gemma ha dit...

Un EXIT total!!!!!!!!!
Felicitats, acabaràs sent una autèntica pastissera, tot i les mates, je je je...
Quin serà el proper que provaràs? ;)