dissabte, 25 d’abril del 2009

Italian bday



Aquesta nit celebrarem el cumple de la Giulia i com m'he aficionat a això de fer pastissos... doncs com no, vaig caure pel blog de la Gemma i finalment em vaig decidir per aquest : )
Espero que el gust sigui del nivell de la pinta que té (creuant ditets).

HORES DESPRÉS:

Varem començar el sopar internacional. Els nepalesos ens van fer el seu tradicional i ja conegut sopar on l'arròs és el principal protagonista. La nostra amiga i companya de classe, Anniina, ens va sorprendre portant tot un salmó al forn amb una salsa força semblant al roquefort. Pel que fa a les meves delicatesens, el pà de Sant Jordi va tenir molt d'èxit, en canvi, el pastís, va agradar a tothom però el de formatge amb baileys crec que és i serà difícil de superar.



Finalitzats els primers i segons plats vaig acabar de decorar el pastís amb el seu nom en xocolata, espelmes i un punt de pàtria, dues banderetes d'Itàlia que de seguida, es va col.locar ...allà on més es veiéssin. La festa però no havia començat encara. La Giulia ens havia preparat un parell d'activitats per a fer en parelles, una espècie de gimncana que va acabar així.





4 comentaris:

Montse ha dit...

Hola!!
Com va anar el "cumple"? Va sortir bo el pastís??
Diumenge de pluja !!

Gemma ha dit...

I què, com va quedar?
Quina intriga... per la foto sembla que et va quedar perfecte!!!!! Felicitats, estàs feta tota una pastissera :)

Enkeli ha dit...

Montse, va acabar com va acabar... tots un pèl empastifats jeje he posat fotos.

Gemma, GRÀCIES!! ja ho veus, un parell de tonteríes més i tothom sorprés; tot gràcies a les teves receptes explicades al detall! : )

Enkeli ha dit...

El pastís va sortir bó però no va tenir el mateix resultat exitós com el que vaig fer de formatge amb baileys.

Aquí el temps està una mica tonto, ahir a la nit ens va nevar i avui s'ha passat el dia plovent : ( ni rastre de solet!