dilluns, 27 d’abril de 2009

Fent país

M'encanta, ara que estic tant lluny de casa, posar-me a investigar i intentar seguir les nostres tan peculiars, tradicions catalanes. Recentment, vaig celebrar el St. Jordi, una mica pansit, sense rosa. A part d'anar en busca i captura d'un bon llibre i una bona rosa... en aquest dia, una de les coses que més m'agrada de Sant Jordi és el seu pà. Absolutament totes les pastisseríes s'omplen d'un producte altament exclusiu d'aquell dia, és el pà de Sant Jordi. Si no corres a comprar-lo, ben fàcilment pot ser que no en trobis i per això el fa més especial encara. És un pà que jo creia era fet de sobrassada, formatge i fruits secs. Bé, suposo que cada pastísseria deu tenir la seva recepta.
Jo la vaig treure d'aquí.

Preparada per anar al forn/ Recent feta


Em vaig sorprendre molt del resultat, super esponjós i realment recordava al pà de Sant Jordi.
El millor de tot va ser compartir-lo entre nepalís, valencians, italianes i finesos. Ara ja saben, a que sap el nostre dia de Sant Jordi.

1 comentari:

Àngels ha dit...

Quina pinta!!! Estas feta una bona cuinera, quina pena no poder provar-ho.