diumenge, 22 de febrer del 2009

Accidental moment



Tot havia començat estupendament, però sabia, que tard o d'hora el moment arribaria.
Ahir vem anar de safari de raquetes de neu amb un grup de gent ben maco i uns guíes inmillorables, què voleu que us digui! jaja (modèsties apart)

De tornada cap a casa, li vaig dir al meu amic i company de feina camerunès que si volia que conduís jo, estavem un pèl picats en plan conya ja que ell diguessim... és donat al masclisme i jo el burxo per veure fins a on arriba el seu nivell. Estavem tan enfrescats discutint sobre lleons i lleones (reivindico que jo m'he tragat tots els documentals de National Geographic i absolutament tots els documentals del Canal 33 del migdia més els del Canal+ i les llaones són les líders i les que manen!! justament, com les dones d'avui dia. No heu sentit mai, la última paraula la teva la meva dona? I CLAR QUE SÍ!) doncs bé, xerrant, xerrant, no va el tiu i se li en va anar la furgo que gairebé volquem i tot! jajaja lamarequelvamatricular!!




Realment, el gel és punyeter i amb ganes, eh! Però què voleu que us digui, si hagués conduit una servidora... això no hagués passat mai dels mais!

Família, res més enllà d'un mini sunami de neu, un ensurt, unes rialles i un dia diferent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia! no t'ha passat res, oi?
quin espant veure la furgo al mig de la neu.

petons maca

(com portes la feina amb el camerunes?)
jo es q a Irlanda, el company de casa i feina, paio sudafrica era molt pessat...aixx

Ruti

Unknown ha dit...

Oi i tant que les dones tallem el bacallà! Fins i tot U2 ho saben, amb la nova cançó "Get on your boots"
A tu se't dóna molt bé això de burxar...