dijous, 11 de desembre del 2008

Overwhelmed

Acabo d'arribar a casa després d'un llarg matí d'activitats amb nens britànics, he obert el correu i m'he trobat amb una carta que m'ha trencat el cor:

Hola Angels.
Aquí te mando alguna foto, ya que no las he sacado todas aún.
No veas cómo te echa Irene de menos. Quiere volver para verte.La verdad es que ,(y no es peloteo), de las cosas mejores del viaje y lo que con más cariño ercordamos es el día contigo.
Fuiste supercariñosa con Irene y nos ayudaste muchísimo a conocer cosas de allí.
Lo de la escuela de los elfos fue increible porque Irene conoció a otras niñas en elo hotel y en el aeropuerto, que incluso habñian estado allí más días y ninguna había estado en la escuela de elfos, así que Irene imagínate, estuvo todo el rato enseñándolas a hacer magia de elfo.
Y es que seguro que no iban con una guía como tú y no les dijeron que había una escuela de elfos y que se podía entrar a una clase.
En fin, unos preciosos recuerdos y en gran parte gracias a ti (que aún te oigo gritar por el tobogán grande "mamá...." (je je), qué valiente! La verdad es que la rampita impone lo suyo.
Bueno, te dejo que es muy tarde.
Un beso grande mío y de Irene.

Obviament, amb lo bleda que soc per aquestes coses, m'he emocionat.
Precisament perquè no sempre es reben felicitacions, quan rebs cartes com aquesta realment veus que tots els esforços, han valgut la pena i per això és i serà eternament gratificant.

3 comentaris:

Anna ha dit...

Amb agraiments així dóna gust treballar :)

Xantal ha dit...

Hola filla, ens sentim molt orgullosos de ser els teus pares. I ara el Pompeu Fabra que t'escriu, que revisi la ortografia. Un petonet!!

Anna ha dit...

T'anava a contestar al meu blog sobre el Winter Wonderland però dic, saps què, anem al seu per assegurar que ho veu....no em facis dentetes amb Rovaniemi nadalenc que ja em suposo deu ser un passada!!! Argg ets cruel!!! :P Ho tinc pendent si...però és que el preu pica :(((