dilluns, 24 de novembre del 2008

Dearest White Finland

Us enrecordeu d'això?? Doncs bé, poca broma. Quin acolloniment vaig passar.
L'arribada d'ahir a Helsinki va ser de "cagate lorito". Feia molt mal temps, tormenta de neu a Helsinki, mai ho hagués dit. I es que ens va caure una... absolutament tots els vols es van retrassar i d'altres van ser cancel.lats. El meu no va ser pas diferent. Nada más y nada menos, 5 horetes de retràs... que se'm van fer eternes. Si ja havia d'estar-me 4 hores... 5 més em van sentar no pas a gloria. El més fotut va ser la mitja hora abans d'arribar a Helsinki. Ja ens van avisar de la tormenta, el que no pensava és sentir-me com si hi fos en un avió de paper, i aquell silenci tan característic dels finesos encara es va fer més notori en aquells moments, de jinyament col·lectiu.







3 comentaris:

Anna ha dit...

Ais, ja ets a Helsinki altre cop :( Em sap greu no haver pogut quedar però entre les classes alternes de l'EOI i demés he patit un lleuger estrés que m'han fotut la vida social.
Ara que tinc més temps, ara ja no hi ets...no anem bé eh! :P

Unknown ha dit...

ja de nou per terres fineses :'( Jo aquest cap de setmana ha sigut revival, casi no sortim de l'aeroport de Brusel·les per la neu i a Budapest ens ha caigut una tormenta important, i la sílvia i servidora fent les guiris!

Unknown ha dit...

jo quiero ir :( Pasatelo lo mejor posible ;)