dijous, 7 d’agost del 2008

Esquirolets vermells



A Helsinki hi ha una illa connectada a la ciutat per un pont on hi ha un munt d'esquirolets. Com bona amant que soc de tot animaló, hi vaig sovint, passejant per trobar-m'hi algun.
La primera vegada que vaig ser-hi feia footing amb una amiga, i ens vem topar amb un esquirolet que amb cara de desesperat ens mirava buscant si teníem menjar. Em va fer molta gràcia, i es que a Catalunya no te'n trobes així com així. Els d'aquí estan super acostumats a la gent, al principi van amb cautela, però al cap de l'estona fins i tot te'ls pots trobar escalant-te el cos si cal per un cacauet.

Com veieu, al final no em va ser gens difícil tenir-ne un al braç, són tan macos, tan graciosos... sembla un titelleta, oi?

3 comentaris:

Anna ha dit...

Quina monada d'animalos :))

P.D: No saps la sort que tens de ser Agost i anar amb maniga llarga!!! xDDD

Unknown ha dit...

La islita en question se llama: Seurasaari. Es muy bonita! Aunque algo separada del centrico Helsinki, recomiendo que cojais el autobus y os deja en la misma entrada. Un beso finlandes desde BCN.

Enkeli ha dit...

Anna és veritat, fa temps que no actualitzo! "Estoy en ello"

Demium, desde el centro en bici hasta la isla es toda una gozada. Si mal no recuerdo es exactamente el bus 24 pero se ha de coger desde Erottaja y da un poco de pereza.

Un saludo catalán desde Barcelona!
; )