dilluns, 4 d’agost de 2008

25 a Tallinn


Porto bastants díes sense dir ni piu, I know. Tot seguit el per què:

  • Vaig estar ocupada amb la visita d'una de les franceses més esbogerrades que he conegut mai, la Coralie. Gràcies a ella tinc una altre visió dels francesos.
  • El senyor de la finestra va tornar a aparéixer, i vaig passar uns díes en companyia d'una molt bona amiga.
  • Arribada del menda a la capital.
  • De seguida em vaig trobar en el dia del meu quart de segle (2 d'agost) viatjant cap a Estònia, en concret, la ciutat mitjaval de la qual els meus ulls s'han enamorat, Tallinn. I no podia haver estat millor que, en acabat d'arribar, topar-nos amb el 21è APLEC INTERNACIONAL DE GRUPS FOLCLÒRICS CATALANS, tot Tallinn ple de catalanets i senyeres. Pell de gallina, us ho dic. Una emoció veure com el meu dia va girar en torn a una gran festa ballant el gegant del pi amb els gegants i cap grossos, veient els castellers, sardanes, ballant rumbetes i xa-xa-xa's , jotes, coples... escoltant havaneres i acabant xerrant amb diversa gent de l'aplec mentres els diables preparaven la traca final.

  • A la tornada, quan varem agafar el ferri, la mar estava picada i us he de dir que vaig descobrir una cosa (what a strong thing!, com diria el Jesusín). Fa 10 anys enrrera no era tant figaflor com ara, no sé per què, però no tenia por de res. Els amunt i avall del nostre catamaran sentint-me com si fossim formiguetes dins d'un vaixell de paper durant dues hores fins a l'arribada a Helsinki em van sentar com una patada al cul, jo ja em veia fent "gluc gluc" al mar bàltic (un dels més contaminats del món). Vem arribar tots blancs, fins i tot el xinos que hi havíen que ja és dir! jeje
Ara bé, em va emocionar tremendament veure la d'e-mails que tenia d'amics felicitant-me, de l'enorme centre de flors de mons pares i caixa amb embotits (alabant el pernilet d'ànec), del super regal que em vaig trobar a la bústia i carta de la meva petitona i l'estada a Tallinn el cap de setmana.

25 anys de felicitat,
25 anys volent viure a tope

G r à c i e s
a vosaltres !!!

3 comentaris:

Sara ha dit...

Ais aquests papis i l'embotit! com s'agraeix!!
Espero que lo de petitona ho diguis per l'edad... :P
I també espero que res del que vam parlar a Tallinn,eh?!
Menys mal que quan vam anar nosaltres no vam agafar mala maror, sino el mareig del taxi d'Estocolm s'hagués quedat en simples nausees!

Anna ha dit...

Ostres!! Moltes Felicitats maca!! :) Veig que l'absència ha estat del tot justificada. Tallin és genial, hi vaig estar fa un parell d'anys.

Espero que el tarat de la finestra no hagi tornat a aparèixer...s'ha de tenir poca feina!

Anònim ha dit...

Guapetona!!!
Me alegro de que lo pasaras bien!!
Te envié un email a tu dirección de gmail, espero que lo leyeras.
Un fuerte abrazo desde Hospitalet.
Cuídate mucho y disfruta.

Mil besos,

GEMMA