Aquestes van ser les delicatessens que vaig menjar el capvespre abans de Nadal. En aquesta terra celebren Nit Bona en comptes del dia de Nadal. O sigui que el 25 no es celebre res, el 26 sí però encara no sé el què... :S
El menú es va composar de:
Carn d'ant, puré de patates, porkkanalätikko (pastís de pastanga), verdures, kinnku (carn de orc) acompanyat de pa de molts tipus, llet o aigua. (Puajjj mai entendré lo de sopar bebent llet!)
Postres:
Glögi (ben calent)
Joulun Tortut (recent fetes)
Pipparkakkuja
Pss... Quan vaig arribar a casa vaig encetar el torró de guirlache... ais... qué bó que està!!!
El menú es va composar de:
Carn d'ant, puré de patates, porkkanalätikko (pastís de pastanga), verdures, kinnku (carn de orc) acompanyat de pa de molts tipus, llet o aigua. (Puajjj mai entendré lo de sopar bebent llet!)
Postres:
Glögi (ben calent)
Joulun Tortut (recent fetes)
Pipparkakkuja
Pss... Quan vaig arribar a casa vaig encetar el torró de guirlache... ais... qué bó que està!!!
1 comentari:
elc? qui és l'elc! :P
Ja que em vaig fotre la currada de buscar com collons es deien els maleïts bitxos que corren per aquí en català no t'ho faré buscar a tu:
de petit a gros:
Cérvol, ren i ant.
deer, reindeer and elk.
Total, tot té el mateix gust de fumat aquí... tanta història amb els bitxets de les banyes... :P
Petonets sueco-tropicals !!
Publica un comentari a l'entrada