dissabte, 5 de gener de 2008

Sopar de Nit Bona 2007



Aquestes van ser les delicatessens que vaig menjar el capvespre abans de Nadal. En aquesta terra celebren Nit Bona en comptes del dia de Nadal. O sigui que el 25 no es celebre res, el 26 sí però encara no sé el què... :S

El menú es va composar de:

Carn d'ant, puré de patates, porkkanalätikko (pastís de pastanga), verdures, kinnku (carn de orc) acompanyat de pa de molts tipus, llet o aigua. (Puajjj mai entendré lo de sopar bebent llet!)

Postres:

Glögi (ben calent)
Joulun Tortut (recent fetes)
Pipparkakkuja

Pss... Quan vaig arribar a casa vaig encetar el torró de guirlache... ais... qué bó que està!!!


1 comentari:

Albert ha dit...

elc? qui és l'elc! :P
Ja que em vaig fotre la currada de buscar com collons es deien els maleïts bitxos que corren per aquí en català no t'ho faré buscar a tu:
de petit a gros:

Cérvol, ren i ant.
deer, reindeer and elk.

Total, tot té el mateix gust de fumat aquí... tanta història amb els bitxets de les banyes... :P
Petonets sueco-tropicals !!