dissabte, 1 de desembre del 2012

Cs

Heu fet mai couchsurfing?
Sí, a mi també em va semblar xino quan m'ho van preguntar. I quan m'ho van explicar encara entenia menys coses. Pensava que m'estaven explicant la peli The Holiday hehe que allò de viatjar una mica per la patilla i sense que passés res raro no podia ser. Però, la veritat es que les vegades que ho he provat han anat sempre de conya. No només he pogut reduïr les despeses del viatge sinó que he visitat llocs increïbles i conegut gent la mar d'interessant. De fet aquí us explicava a grosso modo la meva experiència al Japó. Un cop més, espectacular. 
Doncs bé, fa poquet, he tornat a las andadas i amb l'excusa d'anar a visitar a un amic, como quien no quiere la cosa, una amiga de BCN i una servidora ens vem trobar a la bucòlica ciutat de Munich i vem fer un cop més, juntes, couchsurfing. De fet, ella és la culpable de que m'estigui aficionant a aquesta manera de viatjar. Doncs jo a priori era força reàcia i sí, és cert que en aquest món et pots trobar de tot però si llegeixes i mires afinitats que pots tenir amb certa persona, pots conèixer a gent maquíssima, practicar algun idioma i descobrir indrets que possiblement no surten a cap guia. 
Normalment he surfejat i farà una setmana, amb la tonteria de refrescar el meu francès i ganes de fer coses i coneixer a gent nova vaig allotjar a un franceset afincat a Londres que venia a descobrir el que hi ha de bó a Helsinki. 
Ara per ara no sabria dir-vos què és més satisfactori, si allotjar o que t'allotgin. Ambdues coses, si la gent amb qui estàs és interessant i feu coses plegats, pot tornar a ser com una mena de mini Erasmus, desconectes a tope de tot i passes uns dies la mar d'entretinguts. 

Amb el nostre couchsurfer i els seus amics
I per acabar, us passaré unes quantes fotos del viatge a Munich, tot fent escapadeta d'un dia a la impactant ciutat austríaca de Salzburg.


Munich des de la torre de l'esglèsia de St. Pere

Castell de Salzburg i al fons els Alps
A més, em va donar temps de fer una petita excursioneta a cavall
gràcies a la nòvia d'un bon amic :3

2 comentaris:

Anna ha dit...

Clar que si! Per viatjar tot s'hi val :) Jo conec el tema però ara per ara, encara no ho hem probat mai; és allò que ho veus i dius xk no? però després mai hi penses ...

Enkeli ha dit...

Sí... home, jo entenc que sempre és millor fer-ho entre amics... al menda no li importa que vingui gent a casa, però ell quan està de vacances no en vol saber res de cs xD