dimarts, 18 de desembre del 2012

Caos a Hèlsinki


Quan a Barcelona neva es monta un pitote digne d'admiració. Però es clar, a Barcelona no és normal que nevi, i ni res ni ningú, està preparat. Que el centre de Hèlsinki pugui ser caòtic arran de tanta maleida pols blanca que nevi tant em fa pensar que potser només a Lapònia estan preparats. O això o n'hauríen d'aprendre de l'any passat, que ja va ser el no-da-más que per segona vegada consecutiva nevés tant.
En teoria hi ha camions treient neu, camions tirant pedretes, camions recollint neu però que va, aquí segueix nevant dia sí, dia també i ni cristo es posa manos a la obra. Jo cada dia que passa veig més neu! 

Muntanyes a banda i banda


Ho veieu? Si ja ho deia jo que la gent
no tardaria gaire en anar esquiant a la feina...

I que em dieu d'aquest mur?? 
El dia que no poguem obrir ni la porta...
riurem de valent xD
Murs gegants de neu per tot arreu

i més muntanyes de neu
al centre de Hèlsinki

La neu pot ser molt punyetera, per molt ben acondicionat que tot sembli.
Això va passar el passat mes de Febrer, una carretera que he conduit milers de vegades, que passa per l'aeroport i que és força transitada:



Senyors, poca broma!

3 comentaris:

Anna ha dit...

Mare meva quin fart de neu!! Vist de fora és maquissim però suposo que patir-ho caaaaada dia és diferent.

Per cert, m'agrada molt la nova capçalera del blog! I si em permets una petita aportació ... la lletra de les entrades hauria de ser una miqueeeeta més gran (o jo anar a per les ulleres, tot pot ser).

Un petó!!

Enkeli ha dit...

Ei Anna!Moltes gràcies!Ha sigut idea i creació del menda i ahir es va posar a canviar-ho tot. Avui canviaré la lletra.El que és un poltergeist és que se m'ha desconfigurat la part de la dreta i no hi ha manera de posar-ho com abans! :S

Viajes y turismo ha dit...

Helsinki es una ciudad que va a gustar a todo turista que la descubra por primera vez.