dimecres, 24 d’octubre de 2012

Pels pèlsAmb la cara sense rentar,els cabells desmelenats i els llençols encara enganxats a la cara espero a la sala freda d'espera a que un nou vol, a hores inhumanes, em porti a destinacfions un pèl més càlides. 
Avui la sort ha estat de la meva part i m'he despertat just a temps però el taxi ja feia estona que esperava a la porta. Per uns segons ho he passat fatal, palpitacions, suor freda, maleït despertador que no ha sonat!! Cagant-me en tot i pensant en si em deixava res.
Ara ja està, ja ha passat tot (bé,tot no) però el mal trangul sí.
Em queda unes quantes hores mortes de viatge entre avions que penso aguantar estoicament fent unes bones nonetes dins i fora del gran ocell.
Només puc dir una cosa. Quina son que tinc! :(

7 comentaris:

Anna ha dit...

Que malament es passa quan t'adorms depén quin dia eh? Per sort amb el tema aeroports només ens ha passat un cop i no va ser greu!
A tot això ... on vas?? ;)

Enkeli ha dit...

Estic a CPH tirada una infinitat d'hores d'escala i vaig a fer una mega tornée de 5 dies per Catalunya. Diga'm que us fa bó... :)

Enkeli ha dit...

Es passa fatal... Jo ja vaig perdre un avió una vegada. De vacances tot si val...però per la feina m'hagués agafat de tot! :(

Anna ha dit...

D'això...el parte metereologic millor mira'l tu, no vull ser jo la que et xafi el tema ...

Enkeli ha dit...

Vale, oído cosssssina! T.T segur q plou la de deu...

La llúdriga ha dit...

M'alegro de no ser l'únic amb mala sort amb els transport públic,,, començava a amoinar-me

Enkeli ha dit...

Has perdut mai un avió? Es multiplicat x mil la mala òstia a la par q la cara de poker q se'm qda xD