dijous, 18 de novembre del 2010

Let it snow, let it snow

L'any passat ja us vaig comentar que veure nevar em posa tonta de felicitat.
Precisament aquest any em penso que la cosa ha anat bastant lenta o almenys, se m'ha fet.
Aquest matí quan m'he aixecat entre la cortina metàl.lica notava una llum diferent i vaig pensar en que potser estaria nevant però la veritat es que ha sigut sorprenent el que ha arribat a nevar en una sola nit!






Se'm nota la cara de feliciana
però dormida a la vegada?

Amb la tonteria una mica més i arribo tard a la feina. Més tard, al no fer gaire fred ha començat a ploure i, com us podeu imaginar s'ha desfet gran part... és el que té. Demà ha dit la Srta. MeteManoNen que les termperatures baixaran fins a -7 graus i que per sort, tornarà a nevar. Quines ganes que tinc! No sabeu lo pesat que es fa el mes de Novembre sense neu!

6 comentaris:

Jose ha dit...

Dormida? No se nota...jaja!! Más bien cara de felicidad como dices..jeje!! Qué suerte que haya llegado la nieve, con lo que te gusta. Yo este año espero que vuelva a nevar como el 8 de marzo... con eso, me conformo. Disfruta!

Anna ha dit...

Genial la teva foto! Una barreja de tinc son-com m'agrada la neu ... jajaja

Anònim ha dit...

Que bó el nom de la meteoròloga.
Per Barcelona avui ha fet molt de fred i ha sortit per TV3 el Matagall nevat

Enkeli ha dit...

Jose, mucha felicidad claro! aquí para mi que nieve es lo mejor que nos puede pasar! Este año dicen que aquí va hacer más rasca incluso que el año pasado! si es así, no dudo que pudiera volverse a repetir lo del año pasado :)

Anna, exacte!! xD

Emma, Sí, de noms graciosos hi han la tira! jeje uau! o sigui que ja us ha nevat a 1700 m??

David ha dit...

quina gràcia el nom d'aquesta meteoròloga! d'altra banda, amb aquest fred i amb son jo seria incapaç de fer una cara més propera a la felicitat que a la resignació.

Enkeli ha dit...

jeje David, sí, la veritat es que amb aquesta foscor la feina que tenim per aixecar-nos del llit! però bé, mentres hi hagi neu... que la Metemano vagi dient! jeje