diumenge, 18 d’abril de 2010

Si ho sé em quedo a casa

+
= Anar a per llana i tornar esquilat xD


Si arribo a saber que el partidet (que jo pensava que seria jugar a un 21 rapidet) anava a ser tota una pista a recòrrer i jugant amb 9 tius, una servidora s'hagués quedat a casa dormint la mona.

Només veure el plan vaig pensar que seria avorrit, que ni cristu em passaria la pilota (al principi els hi costava una mica) i vaig còrrer el que calia, sense pensar en que a les 16h tenia zumba per dues hores. Al principi vaig pensar que podria amb tot, total, tampoc em passàven tan la pilota i tampoc corria tant però va ser acabar, anar a dinar i desplomar-me a la taula. Em venia aquella son incontrolable, aquella son que et parlen i tot et sembla perfecte perquè comences a ni sentir a la gent, no tens força ni per contestar, ni per manternir els ulls oberts. El cas es que ja havia dit que si i no hi havia marxa enrera i vaig pensar, va! hi hauran tot de iaiaes i el nivell serà baixíssim (amb això de que les nòrdiques tenen falta del sentit del ritme).

Va ser entrar, veure la classe plena, 5 tius ballant entre tot de dones donant-ho tot i tothom suant la gota gorda quan vaig cagar-me-en-satanàs-bombero i les meves ocurrències! el monitor era colombià, baixet, calvet i una musculació poc natural, vaja, que la cosa pintava ben còmica però també pitjor del que em pensava. Sabia que si ballava dues hores d'allò ja podia despedir-me del món sencer. Només us dic que de nivell baixíssim res, que em va entrar un flato que em va deixar doblegada més d'una vegada i em va pujar part del dinar. Amb això ja ho dic tot. Never ever ever again!

En acabat jo només volia una dutxa eterna i que el llit se'm tragués, però per si no en tenia prou, per la nit ja havia dit que sí per probar una raclette francesa la qual ens va encantar si no fos pel formatge amb olor i gust que millor no descriuré.

A hores d'ara em maten les agulletes, i no vull sentir a parlar ni de zumbes amb vinagre ni de bàsquets. Si he aprés alguna cosa aquest cap de setmana és que les coses han d'anar per parts i ben separades a ser possible! xD

Feliç i relaxat Diumenge!

3 comentaris:

Anna ha dit...

Només de llegir-ho ja m'he cansat jo i tot!!! uuuf!! Feliç recuperació :)

Xantal ha dit...

Deú meu! em fa mal a mi i tot.

Jose ha dit...

jaja!! Però si tú pots amb tot!! Aiixx aquesta dona!! Quins caps de setmana.. que no saps que són per decansar? jeje