dilluns, 8 de març del 2010

Es pot tenir més mala sort?


- No!

Sé que molts esperàven aquest moment, jo era una d'elles quan vivia a Barcelona però les tornes han canviat. Jo venia aquí en part per a que em dongués una mica el solet i ja ho veieu... porto gairebé una setmana i només hi ha hagut un dia de sol... ara plou, ara està ennuvolat i ara neva! El que sí que puc dir es que me'n alegro de que per fi, aquest hivern sigui un de veritat, la última vegada que vaig veure nevar a Barcelona em penso que va ser durant l'any 2000, recordeu cap altre any?

10 comentaris:

Gemma ha dit...

Je je je... la neu et persegueix :)

Anna ha dit...

Ens has portat la neu ;)

Beth ha dit...

Hoy cuando he visto la nieve por la ventana de casa he pensado "pobre Enkeli, viene a Bcn y nieva".

Creo que nunca he tenido tantas ganas de primavera como este año y que conste que a mi el frío no me da miedo.

David ha dit...

ho havia comentat en un post anterior, que no pensessis des d'allà dalt que aquí teníem el típic hivern suavet mediterrani. Menys de 2 setmanes per a que arribi la primavera, i ja veus, nevant... només faltava això, tota la resta (fred, granissada, vent, pluja) ja l'hem passat. Això sí, aquest cop a mi no m'ha enganxat en moto, he optat per Renfe rodalies, que no deixa de ser un malson, però sense mullar-se ni haver de conduir amb mil ulls. Qui més qui menys per aquí, com que no té el teu bagatge nòrdic, està desitjant que arribi la primavera i deixar enrere tanta grisor. En fi, disfruta la teva tornada a casa. Per cert, crec que a mitjans dels 90 també va nevar, i que els 'ferrocates' del Vallès van quedar bloquejats.

Emma ha dit...

Jo no recordo tanta neu al meu poble. Diuen per TV3 que l' última vegada que va caure tant va ser al 1986 però jo no ho recordo

Hellsinking ha dit...

Estamos malditos: El clima de Finlandia nos persigue cuando bajamos a España!
Lo jodido del tema es que a la mayoría de nuestros amigos les hace ilusión, mientras tú sólo buscas la pared más cercana para darte cabezazos...
Pero ánimo y disfruta dels calçots!!!
Besos!

Deman ha dit...

Avui ja tens el sol solet tot per tu!!!!!

No tot són postres ha dit...

Ahir va nevar, però avui està fent un dia magnífic i t'ha deixat un paisatge preciós per fotografiar i emportar-te, un paisatge ben diferent al de sempre!!
PTNTS
Dolça

Angie ha dit...

2002

Angie ha dit...

Coneixes finesos rossos a Barcelona? M'agradaria tenir un nòvio finés.

Petons!

Angie