dilluns, 22 de febrer del 2010

Grey Monday




Porto gairebé mig any sense anar a Barcelona i em penso que ja començo a estar delirant per una miqueta de sol... aquest any se m'està fent especialment llarg l'hivern ja que no treballo com ho feia abans... tenir tan de temps lliure no és bó i menys quan et lleves i portes exactament 158 díes veient el mateix temps: cel tapat nevant o no. Avui tinc mil coses per fer i una mandra gegant (per variar). Per postres és setmana blanca així que ni tinc classes ni les dono :\.
Haurem d'inventar-nos alguna coseta per salvar el Dilluns! Escoltant això.

Feliç Dilluns!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Només a Finlandia es veuen els floquets de neu amb forma d'estrella! :D

Deman ha dit...

Wow! Quins floquets més macos!!!!
Ànims!!!! Ets original com tu sola, segur que se't ocurreix alguna cosa!

Gemma ha dit...

Ànims, que ja ha passat el pitjor!
M'encanta la foto del cotxe, és preciosa!!!

David ha dit...

Per si et serveix de consol, el temps a Barcelona en el que portem d'any està sent una bírria. Un munt de dies grisos, i quan no plou, fa vent, o una rasca considerable. Divendres va granissar i tot, cosa bastant desagradable quan t'enganxa en moto. El pitjor, però, va ser conduir per les rodalies en trams inundats 40 cm i veure que el bus del davant posa el ralentí, de manera que no hi ha més remei que posar el peu a terra (en aquest cas a l'aigua) per mantenir l'equilibri. Aigua glaçada fins a prop del genoll, i una sabata que continuava humida aquest matí. Sí, segur que allà és pitjor, ja he vist les fotos dels cotxes nevats i tot plegat, però aquí no creguis que trobaries el càlid temps mediterrani de costum, aquest hivern s'està fent molt pesat. Per cert, els flocs de neu de la foto semblen pre-fabricats, quina forma d'estrella més ben feta. Ànims, que ja queda menys d'hivern.

Beth ha dit...

Els floquets son de veritat?

Sol a Bcn? aixó ja es un miracle!!

Enkeli ha dit...

Sara, vols dir que només a Finlàndia? deu passar a tots els països nòrdics, dic jo

Deman, són una passada de macos, oi?! ^^

Gemma, jajaja no se t'escapa res, eh! t'has adonat que fotografiava el cotxe ple de floquets de neu! :))

David,
Ostres aigua fins el genoll!! em penso que prefereixo que nevi a que plogui... m'han dit que ha plogut moltíssim però també heu tingut díes de solet, eh! :P Això és el que més m'empipa... que no surti, i quan surt no el veus nítid, sempre surt amb una boira especial, proves de que els rajos et toquin i amb prou feines sents caloreta... D'aquí a dues setmanes baixaré si res canvia, creuaré dits per 1. No tornar a tenir un vol entre llamps 2. Veure el solet i intentar atrapar atrapar els seus rajos tot el que pugui!

De totes maneres, que us faci fred ja tocava, no? em penso que va ser l'any passat un dels anys més calorosos, tampoc era normal... en fi! només ens queda març i ja començarà la bona época! Aquí haurem d'esperar-nos fins al Juny per la caloreta i sol assegurat de quan en quan! :)

Beth,
només surten les estrelletes quan fa mooool de fred, a partir de -20 graus, abans de viure aquí sempre havia pensat que no existíen, almenys que no les puguessim veure tan bé :))

Beth ha dit...

Quin punt! no sabia res!

Beth ha dit...

Una pregunta, Enkeli...

et puc "robar" la foto dels floquets per un grup de fotogràfia que tinc al Facebook? (possare que la foto es teva). ES que m´agrada molt!

Enkeli ha dit...

Ei! I tant!! :))
en serio que us agrada tant la foto?? en tinc una altra de millor! La pujo i aviam que us sembla!

Beth ha dit...

T´agafo les 2 fotos, guapi!!!