dilluns, 11 de gener de 2010

En calces y a lo loco

Llegint el diari m'acabo de trobar amb això:

Quins sants ovaris, no?
S'ha de tenir moral, falta del sentit del ridícul i força de voluntat perquè...
amb tal panorama i tota sola... ja s'ha d'estar ben conscienciat!

Es veu que s'està posant de moda una cosa que en diuen "flashmob" des del Blog d'en Guillem ja n'havia llegit una mica sobre el tema però clar, quan parlen de llocs tant llunyants com Sant Francisco no xoca tant com quan veus que realment, aquestes coses, també poden passar a Barcelona i a llocs tan atípics com el metro.

8 comentaris:

Anna ha dit...

Ho vaig llegir ahir. No sé, ho trobo una parida inmesa...o falta d'idees per fer coses perquè teeeeela!

Gemma ha dit...

Ja ja ja... jo ni que em paguesin aniria així... ;)

David ha dit...

Sempre es parla en positiu del poder de les noves tecnologies, de les immenses possibilitats que l'intercanvi d'idees i d'informacions ens brinda per a ser una societat més lliure. No és que no sigui així, però això té, com tot, un revers perillós. Més abans que ara, es deia que la gent creia que tot el que sortia per TV era veritat. D'aquí els continus intents del poder polític i econòmic per controlar la TV. Podria passar que internet s'anés convertint progressivament en l'hereu d'aquest poder mal entès de la TV, de manera que a qualsevol bestiesa apareguda a internet, se li pressuposés un component de veritat. Aquesta noia deu haver cregut que, si la convocatòria ve d'internet, segur que hi ha d'haver un cert grau de seguiment en el món real, un cert grau de veritat. Si Orson Welles visqués avui, potser en comptes de la ràdio hauria triat internet per la seva cèlebre broma de fer creure que havia començat una invasió extraterrestre.

Beth ha dit...

Ostras, no sabia nada de esta noticia...¿ves? te enteras tú antes viviendo a miles de kilómetros jejej

Jope, yo no me atrevería ni aún teniendo un tipazo de escándalo, ayssss y más con los pervertidos que van en el metro, vamossss ¡ni de coña!

Beth ha dit...

El otro día estaba todo el mundo en facebook escribiendo en el estado el color del sujetador...

Enkeli ha dit...

Anna, moooolta tela!^^

Gemma, jo crec que tampoc...

David, crec que encara no sabem del tot fins a on arribarà això de creure's tot el que apareix a internet... però que internet té poder ja ho estem veient.

Beth, cada manyana leo el 20 minutos Barcelona en edición impresa ya que con el finlandés aún no me entero mucho y las noticias no son tan suculentas como en Barcelona :))

Sobre lo del fb, qué pesada que está la gente con lo del color del sujetador!! lo encuentro una chorrada descomunal, lo que faltaba ya, que me dijeran que es lo que debo escribir!

Una abracada!

C ha dit...

Tú mira el 30-E por la noche la TVC y verás qué se montan en Plaça Universitat...

Enkeli ha dit...

Que será lo siguiente Xose, un top less de los bajos?? jajaja
No me lo quiero perder por nada del mundo! Sé que se trama algo pero creí que no iría relacionado con lo del flashmob... en fin! la intriga me corroe!! -17 días!