divendres, 8 de gener del 2010

Altres aires



Vaig portar: Ash Tree Estate Merlot-Tempranillo i el vem degustar a la vora de la llar de foc
Ella va fer: Tallarins d'espinacs a la crema de porros i sidra amb gambes (boníssim)

Gràcies a un amic en comú vaig conéixer l'any passat la que és la meva ja asidua companya d'intercanvi lingüístic. Clar que, tot i començar amb el finès sempre acabem amb l'anglès, la qüestió és que ho intentem. Ella amb l'espanyol i jo amb el finès.

Des de fa temps li ronda pel cap marxar a Barcelona a viure durant una temporada, de fet ja ha estat un parell de vegades i necessita un canvi d'aires per històries personals força amargues.
Tot i que té d'altres amics catalans tots coincidim en que ara precisament no és un bon moment per viure a Barcelona però d'altra banda, si ella ho creu així, ho vol i necessita un canvi, què coi, endavant!

Ahir em va convidar a casa seva, vem dinar juntes i com sempre va acabar sent una terapia més que una quedada d'intercanvi lingüístic, tant per a ella com per a mi. Ens vem explicar els nostres plans, les nostres inquietuts, preocupacions... en fi! el barri és preciós i la gent molt maca, el pis, la llar de foc, el dinar, la seva companyia... em va encantar tot!

Sembla mentida però al igual que hi ha gent que t'enganxa energia negativa hi ha gent que contagia energia positiva i ella és una persona d'aquestes. Una persona valuosa a qui admiro per tot el que ha aconseguit i per còm actua davant de certes coses. Si us dic que ens portem 18 anys de diferència començareu a entendre millor. De fet ella és tal i com em vull veure quan arribi a la seva edat, sense que em preocupi el futur, sense pensar en el passat, com si els anys no m'haguessin caigut i sense fer cap tipus de drama per les petites coses de la vida, que de fet, passen per a que aprenguem d'elles, tan si és positiu com negatiu.

9 comentaris:

Anna ha dit...

Un 10 per la teva amiga i el seu canvi d'aires :)

Enkeli ha dit...

Ais Anna, espero que li vagi molt bé, de moment l'estic ajudant per trobar un pis... després queda que tingui sort amb la feina!

Anna ha dit...

Si...la feina està molt negre però bé, amb paciència... ;)

No, no, blogger es comporta! Hi havia una entrada nova però no em feia el pès i la vaig esborrar ;)

Enkeli ha dit...

Ah! doncs llavors això vol dir que estaràs preparant un altre ara mateix? :P

Gemma ha dit...

Aquestes amistats són les millors, val la pena conservar-les... No importa ni l'edat ni el país d'origen...
Per lñes fotso, ja veig que et va cuidar molt bé ;)

Beth ha dit...

Qué way aquest dinar!

La feina per Bcn está molt malament, però bueno...a veure si te sort! :)

Inés ha dit...

Me encanten les fotos que publiques, com les de l'altre dia de nit i dia, q no sé perqué no em deixà publicar...

Enkeli ha dit...

Gràcies Inés! ^^

Enkeli ha dit...

Gemma, el dinar va estar deliciós, i quina raó tens amb això de les amistats!

Beth, ja us explicaré per aquí, aviam com li va! fins Febrer no marxa, encara que la cosa dubto que millori... tindrem esperanca!