dilluns, 28 de desembre del 2009

Like in heaven

Després d'haver estat durant una setmana fins als topes de feina, dormir poc, menjar molt i estar tant de dia com de nit a -30 i en moto de neu per fi torno a Helsinki i només puc dir: home, sweet home! I es que, què coi, què bé que s'hi està a casa veient com neva per la finestra i escoltant aquesta cancó...
Sento no tenir fotos... m'ha desaparegut la càmera... (aviam si per reis cau algo, ejeeeem) això sí, me'n duc molt bons records, com sempre, del que és per a mi Rovaniemi.

14 comentaris:

Unknown ha dit...

Tenir feina fins els topes és bo,oi!? Segur que tot grups d'espanyols com els que van sortir a l'especial de callejeros viajeros!

Deman ha dit...

Ara a gaudir de les merescudes vacances!

Beth ha dit...

Tenim tots la panxa igual :D
i si, com a casa RES!!! i amb un nen més!

Inés ha dit...

Vaja, jo també em vaig recordar de tú en vore el programa de TV que diu Sara...

A -30º, va en serio? o es la innocentada del dia??

Bé, m'alegre de que hagis tornat.

Enkeli ha dit...

Sí, sí, treballar fins als topes és bó, però sap millor si la gent amb qui treballes colze amb colze no porta cara de gos o de "comiendo limón".

Inés, no és la innocentada del dia, aquest any està fent més fred i més seguit que l'any passat, ha nevat molt, estem contents, però en un safari en motos de neu i crius a -30 graus no es gaudeix gaire, fa massa fred pels petits i ploren... en fi, és la història de cada any!

Beth ha dit...

Els petits ploren? aixxxx deu meu! :(

Enkeli ha dit...

Clar! és horrorós! mentres els adults van en motos de neu, els nens van en trineu al darrera de la moto de neu del guia. Els hi posem pells de ren, mantes varies, per sobre, sota. El que passa es que per molt que els abriguis, els nens senten més el fred que nosaltres a més de no estar acostumats moltes vegades passa que els pares no els abriguen prou...

Jose ha dit...

Ostres Angie....quin fred!! Has tingut de nou feina de guia..molt bé!! I els grups que has tingut, qué tal? No passis massa fred!

Beth ha dit...

Em sap greu, pero a Bcn estem a 20 graus!!! aixó no és normal!!!

Enkeli ha dit...

José, sí!! al final vaig aprofitar que pujàvem a celebrar el Nadal amb la família del Markus per treballar... ^^

Beth, que què????? 20 GRAUS??? a l'hivern!!! i jo que estava contenta perquè aquest any a Finlàndia està siguent normalet!! Neu durant el nadal... feia anys que no passava! i temperatures gèlides...
20 graus a Barcelona durant l'hivern... pfff no em mola gens! : ( em queixava de que ja no existeix la tardor... pel que veig gairebé ja ni l'hivern... quina pena!

Anna ha dit...

Tooota la raó! No sé si el hardcore o el masoquisme o què però tela! jajaja Tu i jo ens entenem! ;)

Beth ha dit...

Ja ha tornat l ´hivern a Bcn!!!
Ja era hora! :)

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Hola!! un blog d´allò més interessant aquest teu...el vídeo del cagatió m´ha encantat...petonets

Enkeli ha dit...

Ah si? ja us torna a fer fred Beth?

Mª Jose, moltes gràcies i benvinguda! ^^