diumenge, 1 de novembre del 2009

Semàfor maleït

L'altre dia després d'haver sortit ens va venir molt de gust anar a comprar una bosseta de patates fregides mentres tornàvem a casa en cotxe. Estàvem reventats i amb unes ganes boges de tornar a casa per agafar el llit, jo intentava de fer bona copilot però les parpelles se'm tancaven sense control fins que vem arribar al maleït semàfor. Si haguessim passat de les patates probablement no haguessim tingut situació de "dos tontitos en apuros".

A Rovaniemi no ho recordo però a Helsinki, depen de la hora que és els semàfors estan APAGATS. Sí, sí, amb un parell! Potser és per no malgastar energia, per lluitar contra la contaminació luminística i la acústica, per la pela... si és a les afores, doncs ho trobo bé, però en ple centre ho trobo una collonada! El nostre cas però, no va ser així, aquell semàfor funcionava, el que no funcionaven eren les llums d'ambar i de verd perquè aquell semàfor sempre estava en vermell! Al cap de 5 min servidora ja tenia la mosca al nas, però el senyoret, com a bon finès que és que no es saltaria mai un semàfor en vermell ni borratxo es va voler esperar 10 min llaaaargs, eteeeeeeerns! per a estudiar millor la situació. Peatons en vermell, peatons en verd, peatons en vermell, peatons en verd... per a més inri el carrer completament BUIT només nosaltres i un cotxe darrera, que té tela no haver-nos ni pitat!

Aquí teniu al maleït i el seu bessó al darrera:

Peatons en vermell i semàfor també.
En aquest precís moment hagués desitjat que el senyoret hagués sigut daltònic:
-Rei, que està en verd!


Estimats, no els hi bull la sang!!
PD. Un cop més, sento la pésima qualitat de la foto

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanta la sang que els corre per les venes. I collons el de darrere per no haver-vos pitat, aqui ja us hauria partit la cara!

Xantal ha dit...

Déu meu!! la sang dels finessos es calenta o és freda com la dels peixos? i tu? les patates volarien, ja,ja,ja