Després de fer el risotto del Cocinero Fiel he acabat, per fi, la películ·la Julie&Julia (es que moltes vegades veig les pelis abans d'anar a dormir i és impossible de veure-les senceres).
- El principi m'ha semblat una mica lent, però mica en mica s'ha anat posant interessant -.
Com de costum, no m'ha sortit del tot igual que ell, em sembla que em vaig passar amb la mantega, quedava massa oliós, vaig tirar-ne el líquid abans de posar-li el parmesà i tot i posar un rajolí maco de chardonnay-macabeo de Freixenet se m'ha quedat un pèl resec.
De totes maneres, a casa hem gaudit del dinar.
- El principi m'ha semblat una mica lent, però mica en mica s'ha anat posant interessant -.
Com de costum, no m'ha sortit del tot igual que ell, em sembla que em vaig passar amb la mantega, quedava massa oliós, vaig tirar-ne el líquid abans de posar-li el parmesà i tot i posar un rajolí maco de chardonnay-macabeo de Freixenet se m'ha quedat un pèl resec.
De totes maneres, a casa hem gaudit del dinar.
3 comentaris:
Bon profit!
Jo n'he fet un risotto de gambes i alberginia avui!
El teu té una pinta estupenda!
Gràcies Beth!
Uoooo!! doncs ara vaig a passar-me pel teu blog, espero que hagis fet una foto del teu risotto! MmM! ; )
Publica un comentari a l'entrada