dissabte, 28 de novembre de 2009

Skating for a while


Molts camps de futbol (d'herba atificial) durant l'hivern es converteixen en pistes de gel.Any i escatx feia que no patinava.
Quan em vaig comprar els patins em feia molta il·lusió això de per fi, aprendre a patinar sobre gel però la única cosa que sé fer fins ara és donar voltes per la pista estil terminator en patins (molt avorrit) o anar cap enrere fent petits vuits. És una mica rollo però almenys aconsegueixo no caure'm que és lo principal!

Ara que, hauríeu de veure la traça que tenen els finesos en aquest àmbit. De costat, creuant cames, peus, corrents... deuen néixer amb els patins posats perquè el que jo he vist avui a la pista no és normal.

9 comentaris:

Inés ha dit...

Poc a poc, no?

Almenys els patins que duus són monísims!!!!

Bon dia!!

Enkeli ha dit...

jeje sí!
Gràcies! si sabessiu que me'ls vaig comprar al super... no ho volia dir massa alt per a que no perdés glamour la cosa! jajaja

Bon dia!

Gemma ha dit...

I patines sobre llacs naturals? Ha de ser molt més difícil...
Si saps anar endarrera ja és molt més que la gent d'aqui, je je je...
Lo meu és el surf de neu, saps si es practica gaire a Finlàndia?

Deman ha dit...

Al super??? jajajaja! Pots trobar de tot al que necessites al super de cada localitat, eh? jejje!

A mi sempre m'ha semblat aburrit anar a la pista de gel... però és que jo amb sort puc fer voltes sense caure i el més emocionant de la tarda és quan canvien la direcció jejeje!

Enkeli ha dit...

Gemma, en llacs gelats encara no ho he provat, de fet el que ja toca és banyar-se en un llac gelat, provaré les dos coses així que pugui, de moment la cosa pinta força malament (7ºC) Surf de neu dius?? l'any passat em vaig comprar la taula i sí si que se'n fa, diria a més que cada vegada va tenint més i més èxit.

Tu que tal t'hi trobes de nivell?? jo només sé fer les esses cap a la dreta, cap a l'esquerra no em surten només vaig de cul, una cosa molt rara que faig per no caure'm xD jejeje

Enkeli ha dit...

Deman, sí, sí, al super!
En realitat, això de donar voltes és un conyàs, si o si? Aquesta tarda hem tornat a anar i hem pensat de comprar-nos els pals de hoquei potser així deixem de pensar tant en els peus, pensem més en el disc i és més divertit...
Segurament ho probarem la setmana que ve, aviam que tal!

Salutacions!!

Beth ha dit...

Pues jo de adolescent era la reina de la pista de gel blaugrana :P

Anna ha dit...

El teu blog em segueix tenin mania amb el tema de les actualitzacions, no ho entenc xD

Parlant de patinar...buf, jo fa anys que no ho intento, ara és possible que acabés bastant fotuda.

Xantal ha dit...

quins patins més macos!! són super fashion!!