diumenge, 22 de novembre del 2009

Cavalcada i il·luminació de Nadal

A falta de Reis Mags, Pare Noel fins a la sopa.
Això sí, aquest és el de veritat, el de Rovaniemi : )


Però què voleu que us digui, ni l'ambient, ni les llumetes, ni la cavalcada m'han sembla millors que les de Barcelona. És més, la cavalcada m'ha semblat una mica cutre i/o sosa.

Primer de tot, la cabalgada se m'ha fet rara però sobretot curta. Hi havia de tot, gent disfressada d'animalets del bosc, algú disfressat de colom blanc (de la pau?¿), grup de gent amb gossos "sabueso"?¿, els bombers?¿, dos policíes a cavall, i ja per rematar el Pare Noel arribant a la ciutat en carruatge ?¿? rollo ventafocs... raro o no?¿?¿

Ni nadales, ni gnoms, ni carmels volant per l'aire, ni res en especial...

I jo em pregunto... Què fot el Pare Noel arribant a la ciutat un 22 de Novembre si encara falta un mes!?? i on estàven en Rudolf i els demés rens???

Us deixo unes quantes fotos sobre la il·luminació que han posat als carrers.


4 comentaris:

Anna ha dit...

Ostres, a mi el Nadal m'encanta però pel que es veu a les fotos, un pèl soso no?

Jose Manuel ha dit...

Doncs sí una mica "sosos" si que són!! Això si, ecològics i respectan el medi ambient sense tallar el gran arbre, no em sembla tant malament. El Pare Noel arriba aviat per que té molta feina("hombre/mujer previsor vale por dos"). Calbalgada curta i poc festiva ( aquests finesos...). T'ho passaràs millor a la nostra cabalgada!!
Petons..

Xantal ha dit...

Són diferents, encara que ja saps, quan aqui tiren caramels, no gaudexes de la cabalcada, si no de que cap caramel et doni a tu de diana. M'agrada molt Hèlsinki

Ruth ha dit...

doncs si tia, una mica sosaina la decoració i la cabalgata del Pare Noel.
Ja t'ensenyare fotus de Barcelona decorada.