divendres, 11 de setembre del 2009

Operació: bronzejat

Des que he acabat exàmens que no paro. Aprofito per anar a la platja i que em toquin els últims rajos de sol barceloní abans que marxi. M'agradaria anar a la Costa Brava però està molt lluny i no tinc gaire temps. Així doncs, faig la ruta de les platges més properes de Barcelona. De moment ja he estat a Sitges, Montgat i ahir, Vilanova i la Geltrú.

Tinc una amiga que hi viu allà, a 10 min de la platja, així vaig fer-li una visita i de pas vaig fer una mica de cangur emportant-me a les meves cosines de 12 anys.


No tinc fotos meves, no fos que enlluernés a la càmara amb el meu blanc nuclear jajaja
de moment la operació bronzejat està encara en procés

Tinc molt clar que a Sitges no torno. Cada vegada hi ha més gent, i no anava tranquila a banyar-me deixant les coses sense que ningú les vigilés. La platja de Montgat no estava malament però no li posaria tampoc bona nota, dones 4 passes i ja no tocaves de peus, top manta i xineses oferint els seus serveis a dojo. Ademés no es veia el fons, mal rollo... Tot i així he de dir que l'aigua, en tots els llocs estava netíssima! La platja de Vilanova, em penso que era la de Ribes Roges em va agradar força. Era poc profunda, aigua cristal·lina, sorra molt fina i tova, el mar ple de peixos, peixets i peixots (tot i saber lo de la tintorera, com que es veia el que hi havia a dins se'm va passar la cagalera) pexines i tallarines. Platja amb gent però sense aglomeracions.

Dinar: gaspatxo, entrepà de pernil serrà i un gelat. Elles contentes i jo feliç.

Jo, ara em fot una mica de pal tornar a marxar!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ai, si es que Catalunya és molt gran! Jo sóc el contrari, odio les platges poc profundes!!

Emma ha dit...

Doncs nosaltres aquest any hem trobat una platja que és aprop de Barcelona i ens va agradar força. És al Prat i és pot arribar amb bici.
Salutacions