dimecres, 22 de juliol del 2009

Surroundings of Helsinki

Sempre que puc intento sortir i descubrir nous indrets, se'm podria dir que soc un "culo de mal asiento" però suposo que al cap i a la fi, em ve de formació professional jeje.

L'any passat la meva amiga italiana em va ensenyar un racó molt maco per fer una barbacoa vora el mar a l'illa de Vuosaari. La orientació no és el meu fort tot i que últimament estic millorant força i en un obrir i tancar d'ulls vem arribar.




Farà dos díes o així, va sortir el solet i vem anar a fer un picnic a la illa de Kulosaari (que no illa del cul jeje) La illa està farcida de cases del bosc en tamany pinipon, hi ha ademés una cafeteria rollo anys 50, un mini recinte al costat amb dues ovelles -ovelles en una illa a Finlàndia??- (les tocaves i el tacte era extremadament suau, més que ovelles eren com gossos "falderos") i per acabar de rematar la nostra visita a l'illa per tot arreu hi havia el que ells en diuen escultures d'art, jo en diria més aviat obres de reciclatge a lo cutre que no pintent gens amb el paisatge. Dels finesets i el seu gust, m'ho espero tot.


3 comentaris:

Anna ha dit...

Amb la calor que estem passant aquí, aquestes fotos encara em fan més enveja!!!

merike ha dit...

M'agrada Vuosaari també :-))))

Vuosaari és versàtil

Bon dimecres!!

Enkeli ha dit...

Anna,
Noia, la calor va bé, donen ganes de banyar-se i anar més sovint a la platgeta, aquí ens ho hem de pensar ja que l'estiu és sol-pluja-núvols and so on... res d'enveja!!

Merike, m'encanta Vuosaari!! : ))
T'he estat xafardejant les fotos, un reportatge molt maco i m'impressiona molt el teu nivell de català.