dijous, 16 de juliol del 2009

Ja som els Ahola Bosch



Perdoneu el abandono total, es que no tenim internet, snif! Us escric des de la biblioteca. A partir del 23 podré escriure més i des de casa!

No, no ens hem casat ehh encara que no estaria malament, després de tota la paperassa que m'estan demanant per apuntar-me a les classes gratuïtes de finès, potser m'hagués facilitat les coses. Som els Ahola Bosch, habitants del nou pis de la quarta planta : )).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La teva veïna es diu Warrilla?! Walaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.! Recorda que si hi ha boda, volem que ens convidis (al menys de cuerpo presente, nosaltres ja ens paguem els gastos!)

Montse ha dit...

ostres, ja era hora, trobava a faltar els teus posts! Disfruteu molt i molt del pis!!

Enkeli ha dit...

jaja Sara, pobreta, es diu Wärila que pronunciat queda com Barila... per cert, no és el nom de les balletes grogues?? i si és guarrilla... encara no ho sabem, ja saps que a Finlàndia el silència és celestial!
L'altre dia el Markus em deia que si demanàvem els papers per casar-nos i signar i li dic - si home!! tot solanos i a lo ràpid! ni hablar del peluquín!! Saretes, quan tinguem pensat casar-nos t'avisarem però ara per ara... no está el horno pa bollos!

Montse, aviat escriure més sovint, quan sant internet ens arribi a casa!

Petons!