dissabte, 21 de març del 2009

Cottage day and a disaster cake

Ep, que us tinc una miqueta abandonadets!

Aquesta setmana ha sigut un no parar. Tot i així vaig tenir temps de passar el meu dia de festa a la cabanya del bosc entre amics i el menda i preparar un pastís.
El pastís en questió havia de quedar així però el resultat va ser un desastre . Val a dir que encara que no va quallar, els hi va agradar molt. Jo segueixo però, intrigada en saber per què la gelatina no va fer la seva funció :(

Aquí us deixo unes quantes fotos del que va ser el nostre dia i mig a la cabanya del bosc:


La cabanya del bosc, Antonio posant l'última fusta tallada i Tafol gaudint del moment

Varem fer una sauna de 4 hores, anar en trineu, intentar pescar, jugar a cartes, fer allioli, anar a recollir aigua a l'altra banda del llac en moto de neu, etc. Per la nit va refrescar, -15ºC i el menda ens va preparar la llar de foc (us asseguro que no es va poder dormir gaire de la calor que feia dins la cabanya) i vem veure com de mica en mica es feia fosc. Ni una ànima en ves a saber quants km2, la veritat es que feia respecte.




Vista de la barbacoa i la sauna. A les 9h del matí l'avi del menda entrava en escena per despertar-nos i controlar que no hi haguéssin desperfectes. És un home que té vora els 80 anys i us asseguro que no para quiet. Gràcies a ell avui dia gaudim del que amb sols les seves mans va crear, un lloc envejable gairebé tocant la perfecció. Ell, com tots els avis, treballadors nats, de seguida que va arribar es va posar a pencar amb el seu quad treient la neu per després acompanyar-nos a l'hora de l'esmorzar i gaudir amb els embotits que el Jesusín ens va portar de Castelló.


I que us pensaveu que a mi no em faríen treballar també?

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Per què no et va quallar? Com ho vas fer?
Ei, ja he vist els videos de la cabana i.... QUINA ENVEJA!!!!

Anònim ha dit...

Ohh q macu el piset!
A les excursions que es veuen..quan dius l'avi del menda..es..l'avi d'en Markus?

caram quina energia amb aquesta edat :)