diumenge, 30 de novembre del 2008

L-o-v-i-n' i-t



Nens, aquí comença a fer fred, -12ºC...
Aquest any està nevant més que l'any passat, i m'encanta. Però una s'ha de cuidar. Així que he agafat el cigronets i les mongetes de la mama... i m'he fet una sopeta per a muntanyistes.

Rovaniemi està canviant, i per fi millorant amb més vista cap al turisme, que si fa no fa, és el que ens interessa. Han reformat un dels centres comercials més lletjos de la ciutat i han posat noves tendes, ademés de pintar el sostre de blau amb núvols, raro però li dona una miqueta d'alegria...



A la ciutat li feia falta un Anttila (tenda super barata d'articles per a la llar). No m'he resistit, per 57€ he comprat 2 llocs de llençols, nòrdic i coixí nous, bon negoci, no?? Ais... avui dormiré com una princesa, us ho dic!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La última foto és del Coffee House!! :'( Ja era hora que es es posessin millor de cara al turisme! Ara el que falta és un IKEA (amb la mania uqe es tenen suecs i finesos, va a ser que no!)

Enkeli ha dit...

Dona, d'IKEA ja en tenen, solament que aquí es diu ASKO... i no acaba de molar tant com l'invent dels suecs... és que amb aquest nom... on van a parar! lol

Anna ha dit...

Molt bon negoci :) Jo avui ja veurem com dormo...que m'he passat el dia fent la marmota!!!