diumenge, 30 de novembre de 2008

L-o-v-i-n' i-tNens, aquí comença a fer fred, -12ºC...
Aquest any està nevant més que l'any passat, i m'encanta. Però una s'ha de cuidar. Així que he agafat el cigronets i les mongetes de la mama... i m'he fet una sopeta per a muntanyistes.

Rovaniemi està canviant, i per fi millorant amb més vista cap al turisme, que si fa no fa, és el que ens interessa. Han reformat un dels centres comercials més lletjos de la ciutat i han posat noves tendes, ademés de pintar el sostre de blau amb núvols, raro però li dona una miqueta d'alegria...A la ciutat li feia falta un Anttila (tenda super barata d'articles per a la llar). No m'he resistit, per 57€ he comprat 2 llocs de llençols, nòrdic i coixí nous, bon negoci, no?? Ais... avui dormiré com una princesa, us ho dic!

3 comentaris:

Sara ha dit...

La última foto és del Coffee House!! :'( Ja era hora que es es posessin millor de cara al turisme! Ara el que falta és un IKEA (amb la mania uqe es tenen suecs i finesos, va a ser que no!)

Enkeli ha dit...

Dona, d'IKEA ja en tenen, solament que aquí es diu ASKO... i no acaba de molar tant com l'invent dels suecs... és que amb aquest nom... on van a parar! lol

Anna ha dit...

Molt bon negoci :) Jo avui ja veurem com dormo...que m'he passat el dia fent la marmota!!!