dimarts, 1 de juliol de 2008

Tu i jo no ens entenem (3a part)

Terceras partes nunca fueron buenas.
Es pot tenir major desgràcia (personalment) en un país tan desenvolupadet com aquest, que la merrrrrrda (sí, M-E-R-D-A!) de rentadores automatitzades no funcionin encara al cap d'un mes??
Mira que és trist, eh! Tanta tecnologia, tanta mandanga per haver d'acabar com els gitanos, ostia ja! Que tinc el lavabo que no hi ha qui pugui anar al Sr. Roca!

4 comentaris:

Albert ha dit...

Amoooo neeena, braga a tres leuros! que me se acaaaban paio! enga regalale unos calsetine asule a tu churri pa que esté calentiiita, y de regalo unos malacatones robaos con la fragoneeeta! :D

La veritat, no se m'acut cap outfit cool enough amb una varieté de pièces de colors tant poc charmings... (toma parrafada! que es noti que llegia el blog de la Démo :P)
Saluuuuut

Sara ha dit...

Anava a dir just el mateix que l'albert!
Menys mal que no les has de penjar del balcó!

Enkeli ha dit...

jojojo i mira que m'anava de conya tenir sauna com a estenedor!

Aquí, al balconet que tinc, probablement no s'acabaríen de secar mai ja que últimament ens plou sempre grgrgrrg i mu fino no queda.

priorityboarding ha dit...

jajajajaja! feia dies que no mirava el teu blog, però no te desperdici!!! T'agrego al blogroll i així segur que no m'oblid-ho! Vinga noia paciència amb les tecnologies!

ptonets!

Ana