diumenge, 6 de juliol del 2008

Fantastic Cockail

Porto despertada des de les 8h i amb un mal de cap impressionant.

Ahir va haver-hi festa a ca la Suvi i entre copes vaig conéixer als seus amics, penya bastant interessant amb la qual em vaig passar part de la nit doblegada de riure tant.

Frase mítica de la nit (quan el Ville va i em diu):

Tienes unos cohones muy grandes! (plorant al terra de riure) que jo sàpiga mai me'ls he trobat i dono gràcies a que soc MOLT WOMAN! (volia dir: tienes unos ojos muy grandes). Fent diversos intents per arribar a dir ojos va arribar a oños, hoyos, huevos...
Mios Dio! (aquí el xaval ja es va superar del tot! Interés no li faltava)

Diu que quan va anar a Barcelona i va demanar 3 servesas po favor li van servir 3 cafès i està preocupat si és pel català. 1. The bartender was a fucking idiot (ja anava marejadeta), 2. You were probably totally wasted, man who the hell mumble 3 beers at the same time! hahahahaha

El que em refot de tota la història es que una servidora ahir anava a seguir la festa, per fi, pels carrers del centre de Helsinki i com a bona minyona que soc, em vaig quedar a casa ja que avui en teoria treballava i ja portava suficient alcohol en vena com perquè aquest matí fos un total desastre. Bé, doncs a les 7.40h del matí he rebut un missatge cancel·lant-me la feina d'avui.
Com podreu entendre m'he cagat en Finlandia, en la seva presidenta, en Helsinki i en el seu alcalde, la mare-que'ls-va-parir!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Noia, paciència!!Áixí t´has llevat d´hora i tens tot el dia per aprofitar-lo!!! je, je, je...

Anònim ha dit...

Mail enviat :)

A mi de tant en tant m'agrada llevar-me aviat un diumenge, més estona per fer el ronso al sofà xD