divendres, 4 d’abril del 2008

Visitants de bon matí

Farà unes quantes setmanes, entre les meves compres rutinaries de cada setmana, em va donar la venada de comprar unes boles de menjar per a ocells. La primavera ja ha arribat, les botigues estan plenes de flors, als supermercats es ven plantes, flors, i tothom en compra, hi ha més ocellets que mai, es veuen més esquirolets... encara que de vegades no m'ho sembli (segueix nevant i se'm fa raro).

En concret són unes 6 boles fetes d'una espècie de muesli que tan sols costen 1€ així que vaig pensar que si no funcionava, tampoc seria un drama.


Quan vaig arribar a casa, vaig penjar dues al balcó (de manera cutre, ho sé, 2 fils de llana i au!) i després d'uns quants dies aquest n'és el resultat:


Estic segura que si fes el mateix invent a Barcelona em vindrien a visitar de tot ( sobre tot coloms marcianos (mutilats, malalts, ple de paràsits, enverinats, ... ) menys ocelletes com aquest.

El més curiós de tot es que cada dia apareix a la mateixa hora més o menys quan toquen les 8h del matí, després ja no ve més en tot el dia.

2 comentaris:

... ha dit...

De nom pots posar-li "Pichí" com al de la Heidi :P

Enkeli ha dit...

jeje avui no l'he vist, m'he aixecat massa tard i ens ha fet un dia lleig. Si veig que ve més vegades li hauré de posar un nom...