diumenge, 20 d’abril del 2008

Looking for a flat in Hell-sinki


Com us explicava, marxo. I clar, marxar no és bufar i fer ampolles. He d'arreplegar tot el que he anat produïnt aquests 6 mesos i traslladar-ho a Helsinki. Però això rai. La feina més pesada és la de trobar un piset a Helsinki, la 7à ciutat més cara... ai mama, del món. Per sorpresa meva, Barcelona entra en la 20a posició. Sorpresa perquè per a que una estudiant es pugui independitzar a Barcelona gairebé li cal prostituir-se, és impossible, així que no pensava que estigués tan a sota de la llista.

Bé, doncs porto unes quantes setmanes enganxada a internés mirant i mirant l'única web que em pot salvar el cul d'acabar visquent a sota un pont de Helsinki, la gran HOAS (Finnish student housing). Doncs reivindico que millorin la web, el sistema de comunicació entre arrendador - arrendataris (segur que hi ha molts interessats) és massa lent, els anuncis tarden dies en publicar-se, no hi ha opció per a publicar fotos dels pisos o habitacions (això endarrereix més la feina), etc.

També m'he passat per SOAS, però amb la curiosa casualitat de que al clicar a sobre de Helsinki et dirigeix a HOAS, toca't els... grgrgr

CIMO, era la meva altra opció, però quina gràcia, altra cop surt HOAS i la germana SOAS.

Algun lector/a que em sàpiga adressar a una web decent (per a estudiants, que no está el horno para bollos!) que em pugui interessar o un contacte que vulgui llogar el seu pis durants els mesos d'estiu a preu econòmic? Busco pis, però si no és possible em contentaré amb una habitació en pis a compartir.

País europeu de les noves tecnologíes?? On??

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, puedes probar en esta página http://www.hyy.helsinki.fi/asunto-en/1/ espero q te sirva! suerte!

Enkeli ha dit...

Ana!! Mil y una gracias!! Ya he contactado con ellos, a ver si hay suerte!

Bienvenida a mi blog!

Anònim ha dit...

de nada! a ver si tienes suerte! llegue a tu blog a traves de big in finland, lo leo desde hace tiempo, la verdad que no se catalan pero mas o menos se entiende, tambien me gustaria irme una temporada a Finlandia pero de momento solo me he ido alguna vez a hacer algun curso de finés (por eso conozco esa página) espero q te vaya bien!

Enkeli ha dit...

Uauu así que estás aprendiendo finlandés?? llevas mucho tiempo?? como es que te dió por aprender esta lengua?

Yo llevo tiempo en ello pero ahora que tenía la oportunidad de ir a clases con el trabajo no tenía mucho tiempo, eso sí, cuando salgo voy haciendo mis pinitos porque con el menda mal vamos, que desde que aprendió a hablar catalán no hay quién se ponga a hablar en finlandés con él, oye!

Anònim ha dit...

pues fui de vacaciones a Helsinki y me gustó y me puse a estudiarlo, llevo dos años o asi pero ahora lo tengo muy dejado porque no tengo tiempo, asi q a este paso no lo aprendo nunca, como no me vaya alli..., pasalo muy bien en el viaje!!