dijous, 17 d’abril del 2008

Gustos enyorats

Farà un parell de mesos vaig descobrir qui era el senyor de la bata al blog de la Demo. Doncs bé, aquest bon home, té un blog, i és un catalanet que viu a Suècia, em comenta de quan en quan... oi Albert? jeje doncs en un dels seus diumenges de panxing es va dedicar a fer mató. Em va entrar tanta curiositat, semblava tan fàcil, que recentment he fet dues intentones. Avui, us deixo la fotografia de la segona vegada que he fet mató, aquí, a la Lapònia finesa.
A la vostre salut!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo també he probat de fer-ne! I tot i que la cuina no és lo meu (i que el vaig intentar tallar amb vinagre de módena), les nenes italianes ja m'han demanat la recepta! :P

... ha dit...

Oi Angels!
Dues intentones? no va sortir la primera vegada? Explica explica!

Sara.. vinagre de mòdena? I es va tallar???????? La recepta no té pas copyright, així que podeu publicar-la, passar-la, enviar-la... tot sigui pel mató universal :P

Salut!

Siavash G. ha dit...

Hi, I can't really understand your words. But your answer to "About Me" is really wise.

Enkeli ha dit...

Jeje sí, la primera vegada em va sortir però no tan bó, ni com per fer-li una fotografia. No em vaig enrecordar d'esperar-me a que es refredés una mica la llet i li vaig tirar vinagre de poma massa d'hora.
Encara em falta endevinar quina quantitat de vinagre és la correcte.

La Sara no tenia vinagre del "dolent" ni de poma, només de mòdena i ho va voler intentar així, tot i que jo ja li vaig dir que amb mòdena no surtiria bé...

Això, això!! internacionalitzem el mató!!

Anònim ha dit...

Ostres noieta!!! no sabia que tinguesis un blog!!! està super xulu!!! m'has d'explicar com li has posat algunes de les funcions ehh? que jo encara soc mooolt novata amb aquestes coses! que tal porteu l'esrasmus? (aiss quines coses a preguntar!xD)

Cuidat!

Ana Lara