dimarts, 25 de març del 2008

Les iaies de Finlàndia











Aquesta Setmana Santa per fi he pogut capturar a una iaia amb el seu súper trineu!!! Doncs sí, aquí les iaies ademés de veure-te-les fent molt d'esport van a fer les compres en trineu. I es que té la seva lògica, aquí els bastons no serveixen de res. Aquí, gel i neu no són pas problema pels de la tercera edat, fins i tot en baixades, es posen al damunt i es deixen lliscar.

Moltes d'elles van a comprar amb ells, ja que disposen d'una cadireta al davant on coloquen la compra i ademés van assegurades amb un deflector per a que sobre siguin millor vistes.

Pss, ara que m'hi fixo, he pillat justament un trineu tunnejat!! (el del trineu aparcat al súper, de qualsevol manera) veieu com li ha afegit un "agafador" (no sé pas com es dirà) suposo per no anar tan encorbadeta la senyora aiii...



2 comentaris:

Enric ha dit...

És ben cert que un bastó no els ha d'ajudar gaire, tal i com comentes... però i la bici? no es foten de morros amb les bicis i els carrers gelats? ho pregunto arran de la foto. Així mateix aquest trineu em recorda molt al "sis cents" del meu avi (espero que s'ho passi bé allà on sigui) :-D

Enkeli ha dit...

ehhh lo de la bici és un altre tema. Jo vaig amb la meva de passeig i roda fina i aquí estem. Però si que és veritat que fa gràcia veure a les iaietes de 80 tacos anant en bici o fins i tot caminant amb els pals d'esquí. Això a Ejpaña sería inpensable!