dilluns, 3 de desembre del 2007

Recovering from the long long working weekend

Estic feta caldu. I només porto 2 dies treballats i avui, pel bé de molts turistes, m'han donat festa. Uee!

Anem a fer el recompte de la meva 2a setmana:
  • Dimarts em vaig perdre pel majestuós edifici policial de Rovaniemi, vaaaaale!
  • A l'oficina d'extrangeria em demanen que posi 3 i 3 ceros al darrera d'eurus al banc (qui collons es pensen que soc, el BANCO DE ESPAÑA?) si vull tenir un permís de residència permanent (soc europea però al cap i a la fi no serveix de res), vaaaaale!
  • Dimecres de moto de neu forever, JA SÉ CONDUÏR!!! de pescar una merda al llac congelat, i de menjar makkara xamuscadeta ah!! i d'estar-me mitja hora intentant fer una decent mini foguera resultat = com m'agraden els encenedors!, vaaaaale!
  • Dijous quedo amb la meva sogra per prendre té, posar-me fins al cul de piparkakkuja, fer classes d'español-suomi i aprendre com fer-me un pipo, vaaaaale!
  • El cas es que en arribar Divendres va ser ja el despiporre vaig sortir amb la meva companya de pis, la Priscilia (ji ji) i els seus dos clients. Va ser una passada llàstima que no vaig portar la càmara i no tinc fotus d'aquells magnífics moments. Per fi conec la nova discoteca Onnela!Ens partíem el cul mirant a la gent en plan com si estiguessim veient un documental de Félix Rodríguez de la Fuente...
Y allí en la esquina vemos como el macho lapón se dispone a atacarrr pero se le adelanta la hembra lapona que es muy vivaz, y en seguida se le tira a la yugular... mientras, el resto de la manada de machos lapones andan pavoneándose para ver si pillan cacho... al resto de hembras sea cual sea su raza...

I en aquest plan, tot bebent mangonlonkero no em vaig donar ni conta i ja eren les 3 de la matinada, en vista de que encara quedava algu de nit i que jo a l'endemà començava a treballar... vaig pillar la meva benvolguda bici i cap a casa com la Ventafocs, vaaaaale!


Així doncs, el començament de la feina no va ser gaire positiu, em dormia pel camí fins que em vaig passar 11h montant a la gent en moto de neu, el meu darrer vici. Yupiiii!!!

La cosa bona d'aquesta feina es que em paguen per passar-m'ho teta, fer el burru, la tonta perquè soc un tonttu, però al arribar a casa em desplomo al terra, acabo molt cansada.
11h per dia treballat són moltes hores!

Ahir va ser el mateix... aix... adoro tenir festa...!!

Tª = -17ºC y bajandooo!! mecagüendiez!

2 comentaris:

Xantal ha dit...

Ets super divertida!!! m'encanta llegir-te!

Anònim ha dit...

jeje m'he pixa't de riure amb el "documental" de la discoteca. A veure si ens parlem mes!!

petons
ruti