diumenge, 24 de juny del 2007

Revetlla de Sant Joan




En resum: sopar amb amics, nova recepta feta per moi: pastís de patata amb salsitxes i formatge fos (foto, i no, no és una crema catalana gegant!), l'assortit de cocktails que anava a preparar el menda no va tenir gaire èxit :(, vem sortir a les quinientes per acabar al Edda Bar xerrant amb la mestressa sobre llegendes vikingues (va molar molt) vem pillar unes Kopparberg de diferents gustos i ens vem ajuntar amb uns amics de la Ruth en un bareto de més a d'alt. A allò de les 4:00 vem decidir anar a la Barceloneta a veure sortir el sol però després de veure el ambientillu de penya molt rara vem pirar cap a casa mirant d'esquivar la multitud. Al metro vem estar al mig d'una batalla sudaca v sudaca, orgullo latino xD i per acabat abans d'arribar a casa vem esmorzar els famosos xurrus amb xocolata calenteta abans de fer nones a les 7.30h del matí.
Penso que al final no va sortir tan malament la cosa encara que hagués estat millor si haguessim fet la ruta pensada pels poblets de Sant Pol, Calella i Pineda de Mar com havíem pensat des d'un principi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aix, t'has adelantat a posar el post de Sant Joan..mecachiss ara ho fare jo..bueno no se si posar post o nomes fotos...jeje
M'ho vaig passar molt rebé! gràcies per convidar-me! ^_^

vam acabar super cansats, jeje

Besitusss

Ruth

Anònim ha dit...

ja veus... per aixecar-nos a les 18h... ja té tela ja!! Després em va costar dormir i tot! mecaxis! ^^
Gràcies per haber compartit aquest dia amb nosaltres!